Elkapóra érkezésére is számítani lehet
2018. április 24. írta: Raider Nation

Elkapóra érkezésére is számítani lehet

A Raiders az idei offseasonban elkülte Michael Crabtree-t és szerződtette a Green Bay Packers korábbi elkapóját Jordy Nelson-t (véleményem szerint nem volt a legjobb üzlet). Amari Cooper és Nelson lesz a csapat stabil kezdője és Jon Gruden vezetőedző nagyon elégedett a párossal.

Egy sérülés azonban felül ír mindent így már a szabadügynökpiacon is erősíteni akartak a poszton. Megpróbálták megszerezni Ryan Grant-et de Ő végül az Indianapolis Colts hívására bólintott rá. Eric Decker ellátogatott a csapathoz de végül szerződés nélkül távozott.

Így várhatóan a Draftról érkezik majd egy elkapó, valószínűleg slot posztra. Az idei Draft nem bővelkedik minőségi elkapókban így biztosan nem az első körben érkezik majd, még hátra trade esetén sem. A második körtől azonban kiválaszthatnak egy elkapót.

Christian Kirk, Texas A&M; 2.-3. körös ígéret

Kirk személyében egy erős játékosról beszélünk aki nagyon jól szerepel slot poszton. Nem olyan gyors mint több riválisa de a pálya közepén slot pozícióról indulva igen sikeres lehet. Emellett a visszahordásoknál is kitűnően szerepelt így a speciális egység számára is erősítést jelentene.

James Washington, Oklahoma State; 2.-3. körös ígéret

A korábbi Cowboys játékos sebessége elmarad D.J. Chark sebességétől de a szakértők véleménye szerint nagy játékokat hozhatna a Raiders rendszerében. Nagyon jól helyezkedik, jó kezekkel rendelkezik és jól időzíti a felugrásokat így a hosszú játékoknál is megjátszható. A pálya közepén és szélén is bevethető továbbá a jelenlétével megoszthatja a védőt figyelmét amivel megkönnyítheti Nelson és Cooper dolgát is.

Dante Pettis, Washington; 3.-4. körös ígéret

Nagyon jól teljesít slotból indulva mert hamar el tudja magát szeparálni a védőtől. Igen precízen futja meg az útvonalait és Gruden ezt igazán kedveli. A fizikális cornerbackekek azonban már komoly fejtörést jelentenek a számára és a végsebessége sem a legjobb. Hatékony tagja lehet az offensenek és kitűnően használható a punt visszahordásoknál.

Deontay Burnett, USC; 4.-5. körös ígéret

Burnett a felépítésével tökéletesen megfelel egy slot receivernek és rengeteg tapasztalattal rendelkezik a pálya közepén. Késői körös ígéret aki beválhat az NFL-ben. Nagyon eredményes akkor is ha "forgalomban" kell elkapnia a labdát. A hosszú elkapásoknál viszont nem jó, a szakértők véleménye szerint gyenge izomzattal rendelkezik hozzá.

Damion Ratley, Texas A&M, 6.-7. körös ígéret

Ratley Kirk csapattársa volt a Texas Egyetemen. Jó méretekkel és sebességgel rendelkezik továbbá jól futja az útvonalakat. Elkapásaival átlagosan 23.1 yarot szerzett ami annak köszönhető, hogy elkapások után is szépen termeli a yardokat. A fizikális cornerbackekkel azonban nem nagyon tud elbánni. Ha elérhető még a Draft végén akkor nagy erősítést jelentene (a kiválasztás köréhez képest mindenképpen).

nbcsports.com, Fotó: bloggingtheboys.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr7113868168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása