Akiket kiválaszthatunk az első körben
2018. április 22. írta: Raider Nation

Akiket kiválaszthatunk az első körben

Péntek hajnalban Draft így nézzük meg, hogy kik lehetnek a Raiders csapatának fő célpontjai az első körben. Az első körben a 10. választást birtokoljuk miután elvesztettük a pénzfeldobást a San Francisco 49ers-el szemben. Igaz, hogy csak egy helyről van szó de rossz hír, hogy a 49ers is hasonló posztokra választhat előttünk.

A fő hiányposztjainkat egyértelműen a védelemben kell keresnünk. Linebacker, cornerback, safety vagy defensive tackle poszt valamelyikére biztosan az első körben érkezik majd játékos. Egyetlen apró probléma van csak, hogy az előttünk álló három csapat is ezekre a posztokra választhat de azért még nekünk is marad egy minőségi prospect.

Elsőszámú célpontunk a Virginia Tech linebackere Tremaine Edmunds. Kitűnő méretekkel rendelkező nagyon atletikus játékos. Zonázásban és pass rushban is kitűnően használható ráadásul a futások megállításában is nagy erősítést jelentene. A hátránya talán annyi, hogy valóban nagyon fiatal játékosról beszélünk, csak május 2.-án lesz 20 éves.

A védőfalba a Washington defensive tackleje Vita Vea érkezhet. Vea elsősorban a futások megállításában teljesít kiemelkedően de azért az ellenfelek irányítóit is terrorizálhatja. Nyomás alatt tudná tartani a támadóegységeket amivel megkönnyítené Khalil Mack és Bruce Irvin dolgát is. Paul Guenther defensive koordinátor rendszerébe mindenképpen szükség van egy jó játékosra a védőfal közepén.

A linebacker sorba a Georgia védője Roquan Smith is érkezhet az első körben. Igazán gyors játékos és kitűnően szerepel a passz elleni védekezésben. Belső linebackerként a futás megállításában is hasznát vehetjük de ennél fontosabb a passzjáték levédekezése. A tight endek és running backek levédekezése nem ment túl jól az utóbbi időben és Smith ezen sokat segíthetne.

A cornerback sorra is alaposan ráférne az erősítés. Denzel Ward személyében pedig megszerezhetjük az idei Draft legígéretesebb cornerbackjét. Az Ohio State védőjének technikájával, sebességével és képességeivel nagyon meg vannak elégedve a szakértők. Hatalmas erősítést jelentene a Gareon Conley, Rashaan Melvin páros nevével fémjelzett sorban.

Ha már secondary akkor ott van az évfolyam legígéretesebb safetyje Minkah Fitzpatrick is. Az Alabama védője minden tud amit a posztján játszó játékostól elvárnak. A slotban, nickel linebackerként és deep safetyként is bevethető. Az Alabamán együtt dolgozott a jelenlegi defensive back edzőnkkel Derrick Ansley-vel így a stáb pontosan tudja, hogy mire számíthat tőle. Persze nem biztos, hogy elérhető lesz a 10. helyen de ha még bent lesz akkor érdemes lesz megfontolni.

nbcsports.com, Fotó: dabearsbros.com, redskins.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr2513854808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása