Cordarrelle Patterson a Patriots-nál folytatja
2018. március 19. írta: Raider Nation

Cordarrelle Patterson a Patriots-nál folytatja

Hajnalban bejelentették, hogy távozik a tavalyi offseasonban szerződtetett elkapó Cordarrelle Patterson. A korábbi elsőkörös Draft választott a New England Patriots csapatánál folytatja a pályafutását. Az elkapó mellett átadjuk az idei hatodik körös választásunkat és megkapjuk a Pats ötödik körös választását.

Patterson-ra az NFL-ben főként nem mint elkapó hanem mint speciális játékosként számítottak. Hihetetlenül gyors játékos aki a rúgások visszahordásánál alkotott maradandót. Új csapatában valószínűleg az offseasonban távozó Matthew Slater pótlására szerződtették.

A tavalyi szezonban 31 elkapása volt amivel 309 elkapott yardot szerzett. 13 futókísérlete volt amivel 121 futott yardot és 2 touchdownt szerzett. Ráadásul nem csak oldalpasszok után futott hanem voltak játékok amikor a running back helyére állva kapta meg a labdát.

Patterson 3.25 millió dollárt foglalt el az idei fizetési sapkából amely a trade után teljes egészében felszabadul. Mivel nincs jelenlegi helyettese így ez a felszabadított összeg és a mindössze 1 körös feljebb lépés nem igazán érte meg.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9213753502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása