Doug Martin-t akarja a vezetőség
2018. március 11. írta: Raider Nation

Doug Martin-t akarja a vezetőség

A hírek szerint Doug Martin az Oakland Raiders csapatánál folytatja majd a pályását. Legalábbis Jon Gruden vezetőedző szeretné Martin-t a keretben tudni. Már személyesen is találkozott a futóval és a megbeszélés végén nagyon elégedett volt Martin-al.

Martin-t a 2012-es Draft első körének végén választotta ki a Tampa Bay Buccaneers de hat szezon után a múlt hónapban megváltak tőle. Igen hullámzó pályafutást tudhat magáénak a jelenleg 29 éves running back. Sajnos az utolsó két szezonja nem sikerült jól.

Újonc szezonjában berobbant az NFL-be de ezt követően két gyenge szezont futott. Jól időzített mert pont a negyedik szezonban nyerte vissza az újoncként látott formáját, bekerült az All-Pro első keretébe is így a Buccaneers ötéves, 35.75 millió dollárért hosszabbított vele.

Az utolsó két szezonban azonban hatalmas visszaesés következett. Egyik évben sem lépte át a 425 futott yardot és futásaival mindösszesen csak 2.9 yardot átlagolt. Ráadásul tiltott szerek használata miatt a 2016-os szezon végén négy mérkőzésről eltiltották.

Arról azonban nem szólnak a hírek, hogy milyen szerepet szánnának neki. Marshawn Lynch, Jalen Richard, DeAndre Washington hármas egyik tagja váratóan távozna Martin érkezésével. Azonban felmerül a legfontosabb kérdés, hogy érdemes-e lecserélni valamelyik futónkat Martin-ra.

nfl.com, Fotó: theplewterplank.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr3413731080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása