Elküldtük Jack Del Rio-t
2018. január 01. írta: Raider Nation

Elküldtük Jack Del Rio-t

Nagyon sok minden megváltozik egy év alatt. Tavaly ilyenkor még a playoffra készült a csapat és ugyanilyen kimenetelre számítottunk az idei szezonban is. A végeredmény és ami még fontosabb a mutatott játék nagyon elmaradt a tavalyitól.

A sikertelen szezon pedig Jack Del Rio állásába került. A vezetőedző elküldését rögtön a tegnapi utolsó alapszakasz mérkőzés után be is jelentették. Del Rio három szezon alatt 24-24-es mérleget ért a Raiders-el és 13 szezon után visszavezette a csapatot a playoffba.

A szezon a várakozásoknak megfelelően kezdődött de utána egyszerre minden elromlott. A védelem nem működött és az offense elkezdett szenvedni. Nyoma sem volt a tavalyi támadóegységnek. A változásra számítani lehetett a támadókoordinátor csere után de ilyen visszaesésre nem számítottunk.

A vezetőedző felel az egész stábért de az idei szezon nem Del Rio döntései hanem az offense gyengesége miatt ment el. Ha már egyértelmű vétkest kell keresni az egész történetben akkor az nem a HC hanem Todd Bowles offensive koordinátor.

Rengeteg olyan hívása volt amelynél esély sem volt a first downra, az elkapók alig futottak mélységi útvonalakat és tulajdonképpen rengeteg harmadik downos playt már a játékhívással fel is adtunk.

Persze az egészben Derek Carr is benne volt de ha az összes célpontod 5 yardra rohangál és az egyedüli hosszú célpontodon pedig ketten vannak akkor nem sok mindent tehetsz. Jó ettől még nem össze vissza dobálni de ez tavaly mégiscsak máshogyan történt.

Del Rio elküldésében csak annyi pozitívum van hogy az egész stábot le fogják cserélni és Downing is távozik. Jöhet egy új stáb és a hírek szerint Jon Gruden kerül a kormányhoz. Nincs mit tenni, irány előre és remélhetőleg az utolsó Oakland-i szezon sokkal de sokkal sikeresebb lesz.

Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr5413538565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruce#91 2018.01.02. 09:42:59

Én úgy tudom, hogy 25-23-as mérleget tud magáénak JDR.
süti beállítások módosítása