A két kezdő elkapó nélkül kell lehozni a Giants elleni mérkőzést
2017. december 03. írta: Raider Nation

A két kezdő elkapó nélkül kell lehozni a Giants elleni mérkőzést

Derek Carr-nak a két kezdőelkapója nélkül kell megoldania a New York Giants elleni esti mérkőzést. Michael Crabtree-t és Amari Cooper-t is a múlt heti Denver Broncos elleni mérkőzésen vesztette el a csapat bár az igaz, hogy ellenkező okok miatt hiányoznak az esti találkozóról.

Crabtree összeugrott Aqib Talib-al amiből egy tetszetős tömegverekedés alakult ki amit a liga egy mérkőzéses eltiltással jutalmazott. Cooper-t pedig az ellenfél safetyje Darian Stewart ütötte ki és pénteken bejelentették, hogy bokasérülés és agyrázkódás miatt kihagyja a hétvégi találkozót.

Ebben a szezonban Cooper-t és Crabtree-t összesen 151 alkalommal vették célba. 84 labdát elkaptak, 1,001 yardot és 11 touchdownt szereztek. A mögöttük álló Seth Roberts, Cordarrelle Patterson, Johnny Holton hármasát összesen 72 alkalommal vették célba. 49 elkapás, 609 yard és 3 touchdown.

Carr számai Cooper-el és Crabtree-vel: 58.1%-os pontosság, 204.4 passzolt yard mérkőzésenként, 76.6 QB Rating

Carr számai Cooper és Crabtree nélkül: 62.9 %-os pontosság, 252.9 passzolt yard mérkőzésenként, 93.1 QB Rating

A csapat két legjobb elkapója így nem lesz bevethető de a csapat legtöbb elkapott yardot szerző játékosa a pályán lesz. Ez pedig nem más mint a tight end Jarek Cook. Cook tehát a korábbinál is több labdára számíthat és a Roberts, Paterson, Holton hármassal kell megoldani a passzjátékot.

Del Rio a múlt héten lenyilatkozta, hogy több labdacipelést fog adni Marshawn Lynch-nek és az elkapók kiesése miatt este biztosan sok futást látunk majd. A futáshoz partner lesz a Giants védelme ugyanis az idei szezonban az Óriások egysége engedte a második legtöbb futott yardot.

nfl.com, Fotó: fanragsports.com, 247sports.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9313412721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása