A támadófalembert is megbüntették
2017. december 02. írta: Raider Nation

A támadófalembert is megbüntették

A múlt heti Denver Broncos elleni mérkőzés legemlékezetesebb jelenetét Michael Crabtree és Aqib Talib szolgáltatta. Az elkapó és a cornerback összetűzéséből csinos kis tömegverekedés kerekedett amiből senki se akart kimaradni.

Miután lecsillapodtak a kedélyek és a bírók összeszedték a számtalanul szétdobált zászlókat bejelentették, hogy az elkapó és a cornerback kiállítását. Mellettük azonban Gabe Jackson-t is leküldték a pályáról.

Utólag kiderült, hogy a guard azért nem folytathatta a mérkőzést mert a verekedés közben meglökte az egyik bírót. A zebrák döntése már akkor is szigorúnak tűnt de a liga még tovább ment és 30.387 dollárra megbüntette a támadófalembert.

A tömegbunyót kirobbantó Crabtree - Talib páros a liga kedden két mérkőzésről eltiltotta majd nem sokkal később 1 mérkőzésre csökkentette az eltiltást.

Jackson a pénzbírságon felül nem kap további büntetést így pályára léphet holnap este a Giants elleni mérkőzésen. Persze csak akkor ha rendbe jön mert a hivatalos injury reporton bokasérüléssel szerepel.

nfl.com, Fotó: 247sports.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr4613410665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása