Megvan az ötödik idei győzelmünk is
2017. november 27. írta: Raider Nation

Megvan az ötödik idei győzelmünk is

dpmm95jw0aerddz.jpg

Nem volt olyan egyszerű de végül sikerült behúzni a csoportrivális elleni mérkőzésünket. Tegnap este a Denver Broncos csapatát fogadtuk hazai pályán és sikerült 21-14-re megnyerni a mérkőzést.

A találkozó igen lassú ütemben kezdődött és az első negyedben egyik csapat sem tudott pontot szerezni. A második negyedben végül megtört a jég, előbb Amari Cooper 9 yardos elkapással majd Marshawn Lynch 1 yardos futásával touchdownt szereztünk és a sikeres extra pontoknak köszönhetően 14-0-s Raiders előnnyel vonultak öltözőbe a csapatok.

A harmadik negyedben is csak a Fosztogatók tudtak pontot felrakni a táblára és Jalen Richard 6 yardos elkapásának köszönhetően 21-0-s előnnyel vágtunk neki az utolsó játékrésznek. Az utolsó negyed nem sikerült jól, Paxton Lynch lecserélése után Trevor Siemian két sikeres driveot is levezényelt amivel kialakult a végeredmény.

Egy dolog egyértelműen látszott a találkozón, a védelemnek jót tett a defensive koordinátor lecserélése. Sajnos a Broncos elleni mérkőzésből nem lehet messze menő következtetéseket levonni mert a Lynch irányította támadóegységet meg tudta állítani az egység de Siemian a mérkőzés végén két alkalommal is végiggyalogolt a pályán.

A Broncos támadóegysége 219 passzolt yardot és 59 futott yardot szerzett. Irányító ide vagy oda de annyi biztos, hogy a futójáték ellen jól teljesített a védelem. A Broncos eddig 108 yardot átlagolt találkozónként. És végre valahára, bár nem volt egyszerű, meglett az idei első interception is.

A támadóegységre is ráférne némi vérfrissítés ugyanis az egység megint nem állt a helyzet magaslatán. Az igaz, hogy egy Top védelem ellen játszottak (a yardokban Top helyen állnak csak rengeteg pontot kapnak) de a futásonkénti 2.8 yardos átlag borzasztóan gyenge.

Derek Carr kiosztott 2 TD passzt és mindösszesen 6 sikertelen átadása volt. Összesen 24 passzkísérletet hívott az edzői stáb és 37-szer futtatták a labdát. A passzok többsége rövid yardos volt, Carr yardszámát Patterson 54 és Holton 47 yardos elkapása húzta fel.

Igazából a két kezdő elkapó elvesztése sem magyarázza a kevés passzjátékot. Michael Crabtree egy balhé miatt kiszállt míg Amari Coopert kiütötték a Broncos védői. Korábban lenyilatkozták, hogy Lynch sokkal több lehetőséget fog kapni de önmagában ez a futójáték nem fogja megnyerni a mérkőzéseket.

Vasárnap este a New York Giants következik ami kötelező mérkőzésnek mondhatunk. Ha megvan akkor 6-6-os mérleggel állnánk de vereség esetén elfelejthetjük az idei januári mérkőzéseket.

És végül a mérkőzés legemlékezetesebb jelenete:

 

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr7513399075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása