A támadókoordinátort is elküldhetik a szezon végéig
2017. november 26. írta: Raider Nation

A támadókoordinátort is elküldhetik a szezon végéig

A várakozáson aluli szezonnak már megvolt az első áldozata Ken Norton Jr. defensive koordinátor személyében. A védelem edzőjét a hét elején küldték el és közel sem biztos, hogy a csapat másik koordinátora is megéli az alapszakasz végét.

A szezon nagy csalódását a Todd Downing irányította támadóegység jelenti ugyanis az idei teljesítményük messze elmarad a tavalyitól. Bill Musgrave az év elején távozott és helyét a korábbi irányítóedző vette át de a Top támadóegységből az idei szezonra közepes egység lett.

Mérkőzésenként átlagosan 20.4 yardot (20. hely), 326.5 összyardot (21. hely), 236.8 passzolt yardot (14. hely) és 89.7 futott yardot szerez a támadóegység.

A számok és a teljesítmény alapján Downing nem fog visszatérni a következő szezonban és az sem biztos, hogy vele fogjuk befejezni az idei szezont. Jack Del Rio biztosan marad mert többéves hosszabbítást kötöttek vele az év elején.

A jól értesült amerikai sajtónak már jelöltje is van Downing helyére aki nem más mint a Denver Broncostól a hét elején elküldött Mike McCoy.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr3213394369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása