Őrült végjátékkal győztük le a Chiefs-t
2017. október 20. írta: Raider Nation

Őrült végjátékkal győztük le a Chiefs-t

Négy vereség után igen pesszimista hangulatban vártuk a legjobb mérleggel rendelkező csapat érkezését. Ráadásul pont a csoportivális Kansas City Chiefs érkezett a városba de a vártnál is őrültebb mérkőzést követően sikerült megszerezni az idei harmadik győzelmünket.

Az első negyedben viszonylag sok pont született és mindkét csapatnak kétszer is sikerült pontot szereznie. Amari Cooper szerencsére nem az idei formáját hozta és 2 elkapott touchdownt is szerzett az első játékrészben. A Chiefs ezzel szemben egy mezőnygólt és 1 TD-t ért el így 4 pontos Raiders vezetéssel zárult az első játékrész.

A második negyedben csak a Chiefs-nek sikerült pontot szereznie, az első negyedhez hasonlóan most is egy mezőnygólt és 1 TD-t tettek fel a táblára így 6 pontos előnnyel vonultak öltözőbe a csapatok. Egyenlőre is állhatott volna a mérkőzés de Giorgio Tavecchio a negyedben két mezőnygólt is elrontott (az elsőt blokkolták).

A negyedben elvesztettük a kezdő running backet is ugyanis Carr futni próbált amit hamar megállítottak de a földön fekve beleszállt Marcus Peters. Az eset után természetesen megtámadták a Chiefs cornerbackjét és Marshawn Lynch a pálya széléről berohanva nem csak a védőt hanem a bírót is meglökte amiért automatikus kizárás jár.

A harmadik negyedben is a Chiefsnek sikerült több pontot szerezni. DeAndre Washington 4 yardos futott touchdownjára a már megszokott mezőnygól - TD párossal válaszolt a Chiefs így 30-21 vendég vezetéssel kezdődött az utolsó játékrész.

Az utolsó negyedet meghatározta, hogy a csapatok eltérő filozófiával vágtak neki a játékrésznek. A Chiefs egyszerűen csak le akarta zárni a mérkőzést míg a Raiders megpróbálta ledolgozni a hátrányát. Tavecchio harmadik mezőnygóljánál nem hibázott és bevágta a kapufa mellé így már csak 6 pontra vezetett a Chiefs.

2:25-el a vége előtt a saját 15 yardos vonalon kaptuk meg a labdát és egy utolsó rohamot indítottunk a mérkőzés megfordításáért. Ahogyan mondani szokták a mérkőzés végén volt minden csak úgy mint a búcsúban. Büntetések, elejtett labda, egymás kezéből kiütött labda.... Nagy nehezen elértünk a Chiefs 29 yardjához és következett az igazi őrület.

Jared Cook touchdown elkapásánál már TD-nek örültünk de visszanézés után kiderült, hogy kontakt után az 1 yardos vonalon megállt a játék. A következő playben meglett a TD, de Crabtree lökése miatt visszavonták. 3 másodperc maradt és Cook nem tudta elkapni Carr átadását de védelmi szabálytalanságra zászlót dobtak a bírók.

Mivel védelmi szabálytalansággal nem érthet véget a mérkőzés ezért kaptunk egy utolsó esélyt. Carr ekkor Cordarrelle Patterson-t célozta meg sikertelenül de egy újabb szabálytalanság miatt jött egy utolsó utáni esély. Most Crabtree-t vette célba sikeresen így összejött az egyenlítés, Tavecchio sikeres 1 pontosa után pedig meglett a győzelem.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr4413045938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása