Sorozatban a negyedik mérkőzésünket is elvesztettük
2017. október 16. írta: Raider Nation

Sorozatban a negyedik mérkőzésünket is elvesztettük

Szombaton jó hírt kapott a Black Hole szurkolótábora ugyanis bejelentették, hogy visszatér Derek Carr és kezdeni fog a vasárnap esti Los Angeles Chargers elleni mérkőzésen. Visszatért a remény Oaklandbe de sajnos túlságosan korán örültünk ugyanis a problémák az irányító hátánál mélyebben gyökereznek.

A találkozó jól indult mert nagyon hamar sikerült megállítani a Chargers támadóegységét de az első támadássorozatunk interceptionnel végződött. Egy Chargers 3&out után sikerült végig zakatolni a pályán és Carr 23 yardos TD passzt osztott ki Michael Crabtree-nek.

A második negyedben Melvin Gordon 1 yardos futásával a Chargers is megszerezte az első pontjait és erre csak a negyed vége előtt egy mezőnygóllal tudtunk válaszolni így 10-7-es Raiders előnnyel vonultak öltözőbe a csapatok.

A harmadik negyedben egyik csapat sem tudott pontot szerezni így 3 pontos előnnyel kezdődött a záró játékrész. Elsőként a Chargers újabb TD-t szerzett amire Cordarrelle Patterson egy 47 yardos futott TD-vel válaszolt de egy rossz snap miatt kimaradt az extra pont így csak 16-14-re vezetett a Raiders. A Chargers visszakapta a labdát és Nick Novak 32 yardos mezőnygóljával 1 ponttal megnyerte a találkozót.

Ezzel sorozatban a negyedik mérkőzésünket is elvesztettük és ki kell mondani, hogy igen nagy távolságra került a januári playoff részvétel.

Carr nem fut jó szezont és ez nem a sérülésén múlik. A Titans és a Jets ellen sem volt igazán kimagasló de legalább nem adta el a labdát. A Redskins ellen már előjöttek az offense problémái és az utolsó 4 mérkőzés a gyenge támadóegység miatt úszott el.

27, 16, 30 és 17 pontot kaptunk az utolsó 4 találkozón. Ezek közül szinte mindegyik találkozót megnyertük volna a tavalyi támadóegységgel. A támadófal messze képessége alatt teljesít és ez sajnos megalapozza a gyenge játékot. Emellett Amari Cooper-re rá sem lehet ismerni, 6 mérkőzésen 146 elkapott yardnál tart. A mérkőzéseken nagyon kevésszer célozzák meg és rengeteg elkapható labdát is elejtett idén.

Marshawn Lynch végre a 4 yardos átlag felett zárt de a passzjátékba nem lehetett bevonni. Több elejtés és az egyik interception is miatta született (az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy Carr passza amibe Lynch beleütött finoman szólva sem volt pontos).

Jalen Richard kezébe csak 2 alkalommal adták a labdát és inkább a levegőben vonták be a játékba. Többet kellene futtatni a fiatal running backet mert Lynch-el a pályán az ellenfél védelme ráállhat a futójátékra. Richard-al jelenleg több play variáció mutatkozik.

És persze a legnagyobb különbséget az jelenti tavalyhoz képest, hogy új offensive koordinátor dirigál. Bill Musgrave januárban váratlanul távozott és három nappal később a Broncos irányítóedzői posztja mellett döntött. A tavalyi hatodik legerősebb egység jelenleg csak a liga 30. helyén áll (összyard). Sok a rövid passz és futás helyett több hosszú játékot kellene hívni (minimum 10-15 yardra rajzolva). Todd Downing egyetlen dicsérete, hogy megtalálta Patterson helyét.

A támadóegységgel ellentétben a védelem viszont továbbra is erőn felül teljesít. Sajnos a keret alapján sokkal rosszabb teljesítményre számítottam de Ők tartják meccsben a csapatot.

Rengeteg mindenen változtatni kell és erre nincs sok idő mert csütörtök este a Kansas City Chiefs csapatát fogadjuk. A tavalyi jobb csapat is kétszer kikapott a Főnökök ellen és az utolsó négy találkozót elnézve a tegnapi vereségük ellenére is Ők a favoritok. Az NFL-ben azonban gyakoriak a meglepetések. Sajnos a Raiders győzelme a Chiefs ellen jelenleg már majdnem a meglepetés kategóriába tartozva.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr2212993908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása