Sima vereség a Redskins ellen
2017. szeptember 25. írta: Raider Nation

Sima vereség a Redskins ellen

Hajnalban lejátszottuk az idei első főműsoridős mérkőzésünket is de a finoman szólva sem ment jól a játék. Most a támadóegység szenvedett és a Washington Redskins sajnos nagyon simán 27-10-re behúzta a mérkőzést.

A mérkőzés egy Marshawn Lynch 3 yardos futással kezdődött de a második playnél Derek Carr interceptiont dobott. A szerzett labdából indított támadósorozatát végigvitte a Redskins így sajnos igen hamar hátrányba kerültünk. Az első félidőben több pont nem is született de már látszott, hogy ez nem a mi találkozónk lesz.

A második negyedben is csak a Redskins tudott pontot szerezni. Vernon Davis 18 yardos elkapott TD-je után már 14-0-ra vezetett a Redskins és a félidőig nem változott az állás. A tight end sebességből simán lenyomta az általam már korábban is kritizált Sean Smith-t akinek a Raiders-es pályafutása a mostani szezonja után legkésőbb a következő offseasonban véget fog érni.

A harmadik negyedben a Redskins elsőkörös elkapója Josh Doctson TD-t szerzett így már 21-0-ra vezettek. Doctson a másik cornerbackünket David Amerson-t nyomta le aki Smith-hez hasonlóan sem pályafutása legjobb szezonját futja.

Jamison Crowder elejtett labdájának köszönhetően jó helyről kezdhettünk és Jared Cook elkapása után megszereztük az első pontjainkat. Az utolsó negyedre három mezőnygól maradt, kettőt a Redskins egyet pedig a Raiders rúgott így kialakult a 27-10-es végeredmény.

Carr finoman szólva sem állt a helyzet magaslatán és igazán gyenge mérkőzést játszott. 118 passzolt yarddal, 1 TD-vel és 2 interceptionnel zárt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a támadófal is a megszokottnál gyengébben teljesített. 4 sacket engedtek a Redskins védőinek míg tavaly az egész szezon során csak 8 alkalommal vitték földre Carr-t.

A passzjátéknál már csak a futások mentek rosszabbul. Lynch 6 futásból 18 yardot szerzett, a csapat pedig 13 futásból 32 yarddal zárt ami borzasztó gyenge 2.5 yardos átlagot jelent.

A védelemnek a gyenge offense miatt sok időt kellett pályán tölteni és ennek megfelelően elég sok yardot, szám szerint 472 yardot engedtek a Redskins offensenek. Futás ellen még ment, a bűvös 4 yardos átlag alatt tartottuk a Redskins-t de a pass rush nagyon gyenge volt. Egyetlen Khalil Mack sacket leszámítva minimális siettettük csak Kirk Cousins-t.

A mai mérkőzés már csak történelem és nincsen más hátra mint előre. A hétvégén a csoportrivális Denver Broncos következik akik a Buffalo Bills ellen ugyancsak vereséggel zártak tegnap. Elit futás és a közepesnél jobb passz elleni védelem jó felmérő lesz a mai vereség után.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr812895886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása