A támadófalemberek térdelni fognak a himnusz alatt
2017. szeptember 24. írta: Raider Nation

A támadófalemberek térdelni fognak a himnusz alatt

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke egy pénteki nyilatkozatában tulajdonképpen arra kérte az NFL csapatok tulajdonosait, hogy rúgják ki azokat a játékosaikat akik térdelnek a mérkőzés előtti himnusz alatt.

A reakció nem maradt el de a dolog nem úgy sült el ahogyan arra az elnök számított. Természetesen voltak olyanok akik támogatták az elnök javaslatát de az NFL tulajdonosai és edzői nem osztják Trump véleményét.

A tulajdonosok közül a Giants és a Dolphins tulajdonosa, a vezetőedzők közül pedig Pete Carroll a Seahawks HC-je reagált elsőként és mindegyikük kiállt a játékosaik mellett.

Az elmúlt napok nyilatkozataiból és közleményéiből kiderült, hogy az NFL-hez közel álló emberek nem támogatják az elnök ötletét.

A játékosok pedig azért sem fogják abbahagyni a tiltakozást. A Raiders támadófala egy emberként térdelni fog a hajnali Washington Redskins elleni hajnali találkozó elején.

Donald Penn bal tackle, Kelechi Osemele bal guard, Rodney Hudson center, Gabe Jackson jobb guard és Marshall Newhouse jobb tackle alkotta egység a liga egyetlen kezdő támadófala amelyiket csak színesbőrű játékosok alkotják.

A Raiders támadófala a tiltakozást nem is időzíthetné jobb időpontra. A nyilatkozatot követően két nappal később az "elnök városában", főműsoridőben tiltakoznak majd úgy, hogy a hatalmas népszerűségnek örvendő Marshawn Lynch is támogatni fogja Őket.

profootballtalk.nbcsports.com, gettyimages

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr3312892790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása