Vereség a második előszezon mérkőzésen is
2017. augusztus 20. írta: Raider Nation

Vereség a második előszezon mérkőzésen is

Hajnalban lejátszottuk az első hazai előszezon mérkőzésünket is. Az ellenfél a Los Angeles Rams csapata volt és sajnos most sem sikerült megnyerni a találkozót. Szoros volt az összecsapás de végül 1:16-al a vége előtt szerzett  Rams touchdownal eldőlt a mérkőzés.

A hajnali találkozón a múlt héttel ellentétben pályára léptek a kezdőjátékosok és bemutatkozott Marshawn Lynch is. Lynch persze nem erőltette meg magát és mindössze két futókísérlet után kiszállt a meccsből.

Derek Carr a tavalyi formáját hozta, 100 passzolt yarddal és 2 TD-passzal zárta a találkozót. Két sikertelen átadásából az egyik alkalommal túldobta Amari Cooper-t azonban a másik átadását egy Rams védő szerezte meg. A futójátékosok közül mindenki lehetőséghez jutott de nem teljesítettek túl jól, 3.9 futott yardos átlaggal zártuk a találkozót.

A támadófal nem nézett ki rosszul pedig Donald Penn még mindig sztrájkol és nem hajlandó munkába állni és a jobb oldalról pedig elküldtük Austin Howard-ot. A helyettesek a passzjáték támogatásánál eddig egész jól teljesítettek de a futójátékon mindenképpen javítani kell és ehhez a faltól is jobb teljesítmény szükséges.

A támadóegység rendben lesz de a védelem már korántsem néz ki ennyire biztatóan. A Rams kezdte a találkozót és az első driveban semmit sem tudtunk tenni amivel megállíthattuk volna az előrehaladásukat.

A futójátékukkal nagyon éltek ellenünk és a drive végén Cooper Kupp úgy gyalogolhatott be az endzoneba, hogy közel távol nem volt hozzá Fosztogató. A defense pozitívuma, hogy Khalil Mack ott folytatta ahol tavaly abbahagyta és a defensive endünk biztosan kirobbanó formában lesz idén is.

Szóval 0-2-nél tartunk és jövő hét vasárnap hajnalban a Dallas Cowboys otthonába látogat a Raiders. Még csak előszezon van és még bőven van idő a változtatásokra. Erre szükség is lesz mert az eddig látottak alapján egy igazán küzdelmes szezon elé nézünk.

nfl.com, Fotó: twitter.com, 

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9112765258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása