Vereség az első előszezon meccsen
2017. augusztus 13. írta: Raider Nation

Vereség az első előszezon meccsen

Hajnalban az Oakland Raiders számára is elkezdődött az idei szezon és jó, hogy még csak augusztus van mert igen messze állunk a késztől. Persze ez előszezon mérkőzés volt, a kezdők nagy része nem játszott de azért az látszott, hogy még bőven van min fejleszteni.

Az Arizona Cardinals kezdte a találkozót és szépen nyugodtan haladva, downról downra haladra átsétáltak a védelmen. Az első negyedben csak az első driveban szerzett 7 pont született. A második sem folytatódott jobban, előbb egy újabb TD-t kaptunk majd egy mezőnygóllal már 17-0-ra vezetett a Cardinals.

Giorgio Tavecchio mezőnygóljának köszönhetően nem 0-val kellett bevonulni az öltözőbe. A harmadik negyedben vezettük a legjobb támadósorozatunkat amely végén John Crockett running back 1 yardos futott TD-t szerzett. Ebben a sorozatban volt két end-around play ami szép yardokat hozott. Az utolsó negyedben már csak egy Cardinals mezőnygól maradt amivel kialakult a 20-10-es végeredmény.

A kezdőcsapat hiányában meg kellett elégedni az E.J. Manuel, Connor Cook irányítópárossal. A Billsnél megbukó Manuel jelenleg a csapat második számú QB-ja és nem okozott csalódást. 12-ből 10 passz volt sikeres és 107 passzolt yardot szerzett. Cook 21-ből 10-el és 82 yardal zárt. Cook rengeteg átadása pontatlan volt és sokszor nem találta meg az üres elkapót. Kettejük közül Manuel volt meggyőzőbb.

Mivel pihentek a kezdők így még mindig nem tudjuk, hogy milyen formában lehet a nyugdíjból visszatérő Marshawn Lynch. A tartalékok összesen 72 futott yardot szereztek (3.8-as átlag). A két nagy playt kivéve sajnos igen rossz lenne az átlag így bízunk benne, hogy Lynch jó formában lesz.

A gyenge futójáték mellett a legnagyobb problémát a védelem okozta. Igen sokszor üresen maradtak a Cardinals célpontjai. A futójáték ellen jól szerepeltek de a passzjáték elleni védekezés igen sok kívánni valót hagy maga után.

A defense legnagyobb csalódását Sean Smith jelentette. A Chiefstől tavaly szerződtetett cornerback tavaly sem volt meggyőző de hajnalban talán még a tavalyi formájánál is gyengébben teljesített. Két újonc védőt azonban ki kell emelni. LaTroy Lewis linebacker és Treyvon Hester defensive tackle 2-2 sackel zárta a bemutatkozó mérkőzését.

A Raiders a következő mérkőzését hazai pályán játssza. Jövő hét vasárnap hajnali 4 órakor kezdődik a mérkőzés és a Los Angeles Rams csapatát fogadjuk.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr5012746440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása