Jared Cook Fosztogatóként folytatja
2017. március 17. írta: Raider Nation

Jared Cook Fosztogatóként folytatja

A tight end sor megerősítésére érkezett egy új játékos. A választás végül a Green Bay korábi játékosára Jared Cook-ra esett. A tight end kétéves, 12.2 millió dolláros szerződést írt alá alá a Fosztogatókkal.

Cook jövő hónapban 30 éves lesz és a tavalyi sérülésekkel hátráltatott szezonja ellenére is erősítést jelent a csapat számára. Az nfl.com a 34 legjobb idei szabadügynökként rangsorolta és egészségesen sokkal veszélyesebb célpontot jelent a Lee Smith, Clive Walford, Gabe Holmes hármasnál.

Kicsit meglepő, hogy Cook végül Oaklandben kötött ki mert a hírek szerint a Packers magasabb fizetésű, nagyságrendileg évi 7 millió dolláros szerződést ajánlott neki. A játékos kevesellte az összeget így a csapat lecsapott a New England Patriots korábbi játékosára Martellus Bennett-re.

Cook-ot a 2009-es Draft harmadik körében a Tennessee Titans választotta ki. Négy szezon után, három évig a St. Louis Rams játékosa volt mielőtt tavaly a Packershez került volna. Eddigi pályafutása során 3.880 elkapott yardot és 17 elkapott TD-t szerzett.

A jelenlegi keretet elnézve Cook fő riválisa Walford lesz a kezdőcsapatért folytatott versenyben. A fiatal játékos két évvel ezelőtt harmadik körös választásként érkezett de nem tudta megoldani a tight end problémákat.

nfl.com, Fotó: 

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr6112344205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása