Bennett a nagy pénzt keresi!
2017. március 09. írta: Kecske a Fosztogató

Bennett a nagy pénzt keresi!

Már csak az a kérdés, hogy az okosan építkező Fosztogatók, hajlandóak lesznek megadni neki amit szeretne...

A Raiders a legtöbb szabadügynökével nem hosszabított köztük több az elmúlt években meghatározó játkossal.
Közülük az egyik Mychal Rivera TE (4 év fosztogatóként 10TD 1400yard). Rivera elengedésével újabb hiányposzt keletkezett a depth charton, mivel 2 kezdő kaliberű Tight Endje maradt a csapatnak Lee Smith és Clive Walford.

 

Előbbi a blokkolásban elit, bár ez még lehet gyenge kifejezés... kevesen engednek kevesebb nyomást az irányítójukra Tigh Endként. Walford pedig inkább az elkapásokban jeleskedik több kevesebb sikerrel. Nem lenne rossz a rosteren egy olyan TE aki mindkettőben tud egy elfogadhatónál jobb szinten teljesíteni. Bennett megoldást jelenthet TE poszton és több forrásból lehet olvasni a játékos és a csapat kölcsönös érdeklődéséről. Mindkét fél jól járhat a Raiders rendelkezik a kellő cap space-el, Bennett pedig top10 a posztján jelenleg.

Ami kérdéses lehet az a fiatalabbik Bennett testvér motivációja. A Patriotsal gyűrűt nyerő TE egyértelműen a nagyobb pénz reményében keres új csapatot, hisz a bostoniak megtartották volna, de Bill Belichick mester nem fizet túl senkit.

Megjegyezném, hogy az idei TE class a drafton eléggé erős. Több jó prospect elérhető lesz a 3. kör környékén is akár (Jake Butt, Bucky Hodges). Nem szükséges FA piacról megoldani a posztot.

Összegezve úgy gondolom, hogy Bennett hatalmas upgrade lenne a poszton, de okos szerződéskonstrukciót kell ajánlani neki, sok ösztönzővel. A játékos kb. évi 9-10 milliót szeretne. Jelenleg a TE fizetések erős növekvő tendenciát mutatnak, teljesen reális Bennett elvárása. Egy 4 éves 36 milliós szerződés lehetne az arany középút nagyjából 40% környéki garantált tartalommal. Kérdés, hogy nagyobb anyagi forrással rendelkező csapatok beszállnak-e a licitháborúba....

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr8712326093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása