Gondok a Las Vegas-i költözéssel
2017. január 31. írta: Raider Nation

Gondok a Las Vegas-i költözéssel

Újabb problémák a stadion körül. A jelek szerint már egyfajta csodára lesz szükség, hogy rendeződjön a stadionprobléma.

Egyre közelebb kerül a Las Vegas-i költözés de tegnap kiszállt az egyik "szponzor" aki a tervezett 1.9 milliárd dolláros stadion több mint harmadát finanszírozta volna.

A Sands Corp. elnök vezérigazgatója, a kaszinómogul Sheldon Adelson tegnap kihátrált a stadion projektből amivel csekély 650 millió dollár távozott.

A költözési papírokban már nem szerepel a neve és Adelson távozását hivatalosnak tekinthetjük ugyanis a Raiders egy közleményben megköszönte az eddigi munkáját.

"A Raiders egész szervezete értékeli az Adelson család mindazon munkáját amit a Raiders Las Vegas-i költözéséért tettek. Tudjuk, hogy ez a projekt nélkülük nem juthatott volna el addig ahol most tart."

Az eredeti terv szerint a Raiders 500 millió dollárt, Nevada állam és Las Vegas 750 millió dollárt és Adelson 650 millió dollárt fizetett volna. A Goldman Sachs banki befektetői csoport már jelezte, hogy finanszírozná Adelson részét. Folyamatos buktatók kísérték végig a stadionprojektet de remélhetőleg a közeljövőben már elrendeződik minden.

nfl.com, Fotó: sfgate.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9012172528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása