A Raiders hivatalosan is beadta a költözéshez szükséges dokumentumokat
2017. január 19. írta: Raider Nation

A Raiders hivatalosan is beadta a költözéshez szükséges dokumentumokat

A hírek szerint a Raiders vezetősége ma hivatalosan is leadta a költözéshez szükséges dokumentumokat. A csapat így egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy elköltözzön Oaklandből és a jövőben Las Vegas Raiders-ként szerepeljen a ligában.

A bejelentés igazán senkit sem lephetett meg ugyanis már a hétvégén is ez volt a téma. Az NFL Network mindentudója Ian Rapoport a hétvégén előállt a hírrel, hogy a vezetősége előkészítette ezeket a bizonyos dokumentumokat.

"Az Oakland Raiders az NFL szabályzatának és a Franchise költöztetési procedúrának megfelelően mai napon leadta a Las Vegas-i költözéshez szükséges dokumentumokat."

"A beadványt a következő hetekben felül fogja vizsgálni a liga személyzete és a Stadion és Pénzügyi Bizottsága. A franchise átköltöztetésének érvényesítéséhez az NFL csapatok kétharmadának engedélyére (24 szavazat) van szükség."

A folyamat beindult és innen már nincs visszaút. Ha elfogadják a beadványt akkor a tulajdonosok tavaszi gyűlésén szavaznak a költözésről. Ha pedig további 23 tulajdonos támogatja a költözést akkor meg kell barátkozni a Las Vegas Raiders-el.

Ha a költözés zöld utat kap a tulajdonosoktól akkor a Rams és a Chargers költözésével ellentétben a változás nem fog azonnal érvénybe lépni. A hírek szerint legalább még két szezonon keresztül Oaklandben marad a csapat.

nfl.com, Fotó: 

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9112138999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása