Újabb rossz hír, a hírek szerint nem tér vissza az offensive koordinátorunk
2017. január 11. írta: Raider Nation

Újabb rossz hír, a hírek szerint nem tér vissza az offensive koordinátorunk

A hírek szerint a 2017-es szezonra nem tér vissza a csapat offensive koordinátora Bill Musgrave. Ez finoman szólva sem jelent jót mert az általa irányított egység a liga elitjéhez tartozott az alapszakaszban.

Musgrave támadóegysége a liga hatodik helyén végzett a szerzett yardok és hetedik helyén a szerzett pontok tekintetében. Emellett Derek Carr az irányítása mellett hétről hétre jobban, megbízhatóbban teljesített és az utolsó két szezonban bekerült a Pro Bowl keretbe is.

Musgrave két éve érkezett a Raiders-hez és kétéves szerződést írt alá a csapattal. Ez most lejár és minden arra mutat, hogy nem fog (vagy fognak vele) hosszabbítani. A hírek szerint a távozása után a jelenlegi irányítóedző Todd Downing veheti át a helyét.

Minimum hat csapat fog új vezetőedzővel nekivágni a következő szezonnak így jelenleg rengeteg koordinátori és edzői poszt áll üresen. Musgrave a távozása esetén sem maradna munka nélkül mert egy Top 10-es egységet dirigáló edző hamar el fog kelni a piacon.

nfl.com, Fotó: mercurynews.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr212119077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása