Újabb rossz hír, Donald Penn sem játszik ma
2017. január 07. írta: Raider Nation

Újabb rossz hír, Donald Penn sem játszik ma

Sajnos biztossá vált, hogy Donald Penn is kihagyja az esti Houston Texans elleni Wild Card mérkőzést. A bal tackle térdsérülés miatt nem tudja vállalni a játékot.

Penn a múlt hétvégi Denver Broncos elleni vesztes mérkőzésen sérült meg és a héten egyetlen edzésen sem tudott részt venni.

Ráadásul Penn a 10 éves pályafutása során egyetlen mérkőzést sem hagyott ki, sorozatban 160 mérkőzésen lépett pályára. Pont a legjobbkor sérült meg.

Mondhatjuk, hogy finoman szólva sincs szerencsénk mert 2002 óta várunk egy playoff mérkőzésre erre a harmadik számú irányítóval és a tartalék vak oldali tacklelel kell kiállni.

A tervek szerint Menelik Watson helyettesíti majd Penn a támadófal bal oldalán és a jobb oldalra visszatér Austin Howard. Remélhetőleg sikerül elbánniuk majd a Jadeveon Clowney, Whitney Mercilus párossal.

Penn mellett biztosan nem fog pályára lépni Derek Carr és Nate Allen sem. Matt McGloin válla annyira rendbe jött, hogy tartalékként le tudjon ülni a padra. Kelechi Osemele, Karl Joseph, Amari Cooper, Michael Crabtree, Andre Holmes és Malcolm Smith játékát pedig kérdésesnek jelölik de (nagyon remélem) Ők azért pályára fognak lépni.

nfl.com, Fotó: chatsports.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr6712107539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása