Várhatóan Connor Cook kezd a Texans ellen
2017. január 03. írta: Raider Nation

Várhatóan Connor Cook kezd a Texans ellen

A hírek szerint a Raiders edzői stábja Connor Cook-al készül a szombat esti Houston Texans elleni mérkőzésre. Jelen állás szerint Cook lesz a kezdő és a gyakorlócsapatból felhozott Garrett Gilbert pedig a tartalék QB.

A múlt héten arról lehetett olvasni, hogy Matt McGloin sokat segít Cook felkészítésében mert egyetlen play mindent megváltoztathat. Sajnos tudjuk, hogy ez nagyon is igaz.

McGloin-nak nem jutott sok idő a hétvégén és a félidő előtt már Cook irányított. McGloin válla sérült meg és a hírek szerint esély sincs rá, hogy kezdő legyen a hétvégén.

Kiderült, hogy a Super Bowl korszakban playoff mérkőzésen még egyetlen újonc irányító sem kezdett pályafutásának első alkalmával. A hasonló dolgokat simán elkerültük volna.

Öröm az ürömben, hogy az ellenfél is hasonló problémákkal küzd. A Texans az offseason sztárigazolását, Brock Osweiler-t padra ültette és helyette Tom Savage lesz a kezdőirányítójuk. Persze Ők maguk döntöttek erről és nem pedig egy sérülés miatt voltak rákényszerítve.

A két irányító Broncos elleni teljesítménye:

Cook: 21 kísérletből 14 sikeres, 150 yard, 1 touchdown, 1 interception

McGloin: 11 kísérletből 6 sikeres, 21 yard

Ha mégiscsak felépülne McGloin reméljük az edzések alapján a legjobb irányítót fogják kezdőként pályára küldeni. Reméljük a legjobbakat!!!

(sajnos azt nem lehet választani, hogy vissza Derek Carr-t)

nfl.com, Fotó: theonlycolors.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr5612094399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása