A címvédő legyőzésével továbbra is a csoport élén állunk
2016. november 07. írta: Raider Nation

A címvédő legyőzésével továbbra is a csoport élén állunk

Ma hajnalban hazai pályán sikerült legyőzni a regnáló bajnokot. 30-20-ra legyőztük a Broncos csapatát amivel továbbra is az AFC Nyugati csoportjának az élén áll a csapat.

A mérkőzést szinte teljes egészében sikerült uralnia a Fosztogatók egységeinek. Végre jól játszott a defense, az első labdabirtoklások során egyszerűen leradírozták a Broncos offensét. Továbbá ahogyan várható volt a gyenge futás elleni Broncos defense ellen a futójáték is remekül működött. Derek Carr visszafogott teljesítményt nyújtott de ez bőven elegendő ha ilyen jól megy a futás.

A találkozó elején a Broncos csak a 3&out-al vétette magát észre míg két sikeres Sebastian Janikowski mezőnygólnak köszönhetően 6-0-ás előnyben fejeződött be az első negyed.

A második negyedet az ellenfél redzonejából indítottuk és a harmadik playben máris TD-t szerzett az offense. Latavius Murray 1 yardos TD-jének és a sikeres extra pontnak köszönhetően 13-0-ra vezettük a második negyed elején.

"Felnőttünk a sikerekhez. Tudtuk, hogy egy jó csapat vagyunk." - nyilatkozta Jack Del Rio.

A második negyedben a Broncos is megszerezte az első pontjait, Siemian átadásából Norwood 36 yardos elkapott touchdownt szerzett. Murray másfél perccel a negyed vége előtt újabb 1 yardos futott TD-t szerzett. Az utolsó másodpercekben a Broncos értékesítette egy mezőnygólt így 20-10-es előnnyel ért véget az első félidő.

A harmadik negyedet, európai foci stílusban, a mezőnyjáték dominálta. Mindkét csapat puntolt a labdabirtoklásai végén.

A negyedik negyed első játékánál sikeres mezőnygólt rúgott a Broncos. Később Janikowski mezőnygóljával visszaállítottuk a félidei különbséget. Siemian egy sack közben elejtette a labdát és a támadássorozat végén egy újabb 1 yardos Murray futott TD következett. Sokáig azonban nem örülhettünk mert Kapri Bibbs 69 yardos TD-t szerzett és a védők úgy viselkedtek mintha nem szabadott volna megállítaniuk a running backet. Két játékkal később Reggie Nelson interceptiont szerzett és lezárult a mérkőzés érdemi része.

Ünnepeljünk King-el - 1. felvonás

"Ez az amire képesek vagyunk. Megpróbáltuk az akaratunkat rákényszeríteni a másikra és ez nagyon jól működött. Vannak napok amikor nem sikerül de ma nagyon jól működött. Folytatnunk kell az építkezést." - nyilatkozta Donald Penn.

Ahogyan korábban is említettem várható volt, hogy a Broncos defensét a földön és nem levegőben akarjuk majd legyőzni. Az engedett passzolt yardot tekintetében ligaelső, de az engedett futott yardok tekintetében csak a liga végén kullog a Broncos defense.

Mégis nagyon jó volt látni, hogy ennyire jól működött a futójáték. Murray idei legjobb mérkőzését játszotta, 114 futott yardot és 3 touchdownt szerzett. Mellette Jalen Richard-nak és DeAndre Washington-nak sem kell szégyenkeznie. Előbbi 62, utóbbi 35 futott yardot szerzett. 218 yardot szereztünk a földön ami 5.1 yardos átlagot jelent.

A mérkőzésen a védelem teljesítményével is elégedettek lehettünk. 299 összyardot engedtek a Broncos-nak és a földön 33 futott yardon tartottuk Őket. Khalil Mack egyre jobban rápörög az idei szezonra, két sacket és egy nagyon fontos fumblet szerzett.

Ünnepeljünk King-el - 2. felvonás

És persze ami még nagyon pozitív volt, hogy sikerült visszaszorítani a büntetéséket is. Ez persze nem volt nagy teljesítmény mert a múlt hétvégén megdöntöttük a ligarekordot. A Broncos ellen "csak" 8 zászlót dobtak ránk amivel "csak" 72 yardot vesztettünk.

A hétvégén bye weekre megy a csapat és legközelebb november 21.-én, Mexico City-ben egy Houston Texans elleni mérkőzésen lépünk újra pályára. A héten maximum a riválisok ellen szurkolhatunk, hogy a pihenőhéten se veszítsünk az előnyünkből. A Broncos a Saints, a Chiefs a Panthers vendégeként lép pályára míg a Chargers hazai pályán a Dolphins-t fogadja.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr6411941279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása