Kaotikus mérkőzésen megnyertük az ötödik idegenbeli mérkőzésünket is
2016. november 01. írta: Raider Nation

Kaotikus mérkőzésen megnyertük az ötödik idegenbeli mérkőzésünket is

Vasárnap este ismét idegenben lépett pályára a Raiders és sikerült begyűjteni az ötödik idegenbeli győzelmünket is. Ezzel megtartottuk az idegenbeli 100%-os mérlegünket de a győzelem megszerzése egyáltalán nem volt könnyű. A Tampa Bay Buccaneers elleni mérkőzés végül 30-24-es eredménnyel végződött a hosszabbításban.

A mérkőzés nyugodt ütemben kezdődött, az első negyedben Roberto Aguayo mezőnygóljával csak a Buccaneers szerzett pontot. A második negyed nem kezdődött jól a számunkra mert az első playből TD-t szerezett a Bucs. A félidőig csak egyetlen mezőnygól tudtunk szerezni így 10-3-as Bucs vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

A harmadik negyedben átvettük a mérkőzés irányítását. Először az ellenfél korábbi támadófalembere Donald Penn szerzett touchdownt majd Amari Cooper 34 yardos TD elkapásával 17-10-es vezetéssel végződött a harmadik negyed.

A Bucs valamiért ráállt a páros negyedekre és a második negyedhez hasonlóan a negyedik negyedet is TD-vel kezdte. Az első játékból TD-t szerezett de kimaradt az extra pont így 1 pontos előnyben maradt a Raiders.

A folytatás sem alalkult a legszerencsésebben, Jacquizz Rodgers 1 yardos TD futásával és a sikeres két pontos után már 7 ponttal a Buccaneers vezetett. 1:43-al a mérkőzés vége előtt Mychal Rivera elkapásával és az extra ponttal sikerült egyenlíteni.

A Bucs következő támadását sikerült 3&out-al megállítani így a győzelemért támadhattunk. 4 másodperccel a mérkőzés vége előtt Sebastian Janikowski 50 yardról hibázott így hosszabbítás következett.

A pénzeldobásnak köszönhetően mi kezdtük a hosszabbítást és sikerült mezőnygól távolságig eljutni. Ismét jött Janikowski és 52 yardról ismét hibázott. Bucs 3&out, egy "hosszabb" Raiders sorozat és egy újabb 3&out következett.

 

Két perc alatt voltunk és már kezdtük azt hinni, hogy döntetlennel fog végződni a mérkőzés amikor következett egy 4. és 3 yardos kísérlet. Két Bucs védő segítségével Seth Roberts 41 yardos TD-t szerzett és végre véget ért a találkozó.

A vártnál sokkal nehezebb mérkőzés volt és sikerült mindent megtenni, hogy elveszítsük a mérkőzést. Liga rekordot döntve sikerült begyűjteni 23 zászlót amivel összesen 200 yardot vesztettünk. Két egész pályát átadtunk az ellenfélnek amivel valószínűleg csak a Bucs ellen lehet meccset nyerni. A büntetések igen széles skáláját bemutattuk és ha idén komolyan gondoljuk a playoff szereplést akkor ezen sürgősen változtatni kell.

A védelem végre jól működött és viszonylag pozitív, hogy egy közepes offense számára csak 270 yardot engedtünk. Khalil Mack két sacket szerzett és a defensenek volt 2 kierőszakolt fumbleja is (az azonban igaz, hogy egyiket sem tudtuk megszerezni).

A rekordszámú büntetés mellett Derek Carr franchise rekordot döntött. A hosszabbítással együtt 513 yardot és 4 touchdownt passzolt. Amari Cooper 173 elkapott yardot, Michael Crabtree pedig 108 elkapott yarddal zárta a találkozót.

Vasárnap este főműsoridőben hazai pályán az ugyancsak 6-2-es mérleggel álló Denver Broncos csapatát fogadjuk. A tét az AFC Nyugati csoportjának első helye. Carr-nak sokkal nehezebb dolga lesz és jó futójátékra lesz szükségünk a futás ellen bajlódó Broncos defense ellen. És persze a címvédő ellen fele ennyi büntetés sem fér majd bele.

nfl.com, Fotó: twitter.com, twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr10011921193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása