A harmadik idegenbeli mérkőzésünket is megnyertük
2016. október 04. írta: Raider Nation

A harmadik idegenbeli mérkőzésünket is megnyertük

A Raiders vasárnap este a Baltimore Ravens vendégeként lépett pályára és győzelemmel zártuk a harmadik idegenbeli mérkőzésünket is. A hajrában sikerült eldönteni a találkozót, 28-27-re végződött a mérkőzés. Egyszer azért behúzhatnánk egy kevésbé idegörlő mérkőzést is.

A Fosztogatók így 3-1-es mérleggel kezdték az idei szezont és ilyenre utoljára 2002-ben volt példa. Ha a csapat ilyen ütemben gyűjti tovább a W-ket akkor az összes szurkoló lemondana a nagy arányú különbségekről és szívesen végigszurkolnánk a hasonló végjátékokat.

A mérkőzés viszonylagos nyugodt ütemben kezdődött de szerencsére az első negyed vége előtt sikerült megszerezni a vezetést. Seth Roberts TD elkapásával és az értékesített extra pont után 7-0-ra vezettünk.

A második negyedben ismét sikerült a pontszerzés. Derek Carr átadását most Michael Crabtree szedte le. A negyedben a Ravens is megszerezte az első pontjait, két mezőnygól után végül 14-6 volt a mérkőzés állása a félidőben.

A harmadik negyedben nem sikerült pontot szerezni, Joe Flacco 1 yardos TD futása és az elrontott 2 pontos kísérlet után a negyed végén pedig már csak 14-12-re vezettünk. A harmadik negyedben szerzett 0 pont sajnos visszaköszönt az egy héttel korábbi Titans elleni mérkőzésről. Szerencsére azzal ellentétben most sikerült pontot szerezni az utolsó játékrészben.

Rögtön a negyed elején sikerült sackelni Flacco-t és a fumble miatt még a labdát is megszereztük. A jó mezőnypozíciót hamar pontokra váltottuk, Carr harmadik átadásának és Crabtree második TD elkapásának köszönhetően.

Hat és fél perccel a vége előtt azonban TD-t szerzett a veterán Steve Smith-t akit elég könnyen akartunk szerelni és missed tackle után hatalmas üres területtel állt szemben. Az értékesített mezőnygól után még 21-19-re vezettünk.

Három playel később azonban labdát vesztett DeAndre Washington és a Ravens büntetett. Két perccel később West jóvoltából futott TD-t szereztek és Mike Wallace elkapásával 27-21-re átvették a vezetést.

Három és fél perccel a vége előtt a saját 34 yardos vonalunkról indítottuk a támadósorozatunkat és kicsit több mint egy perc múlva már meg is volt Crabtree harmadik TD elkapása. A Ravens még visszakapta a labdát de két first down után sikerült kivédekezni a támadásukat.

A mérkőzésen Derek Carr ismét stabilan teljesített. Az igaz, hogy csak 199 yardot passzolt de kiosztott 4 touchdown passzt és ami még nagyon fontos, hogy egyetlen egyszer sem adta el a labdát. Az idei szezonban csak egyetlen interceptionje van ( 9 TD mellett) és az is a Titans ellen egy felpattanó labdából jött össze.

Az offense másik hőse természetesen a három TD szerzett szerző Crabtree volt. Amari Cooper most nem brillírozott, 48 yarddal zárt. Bár az igaz, hogy a Ravens ellen nem Ő volt az elsődleges célpont.

Gyengébb teljesítmény jellemezte a futójátékunkat is. Latavius Murray 8 futásból csak 19 yardot szedett össze. Washington volt a legeredményesebb futónk a maga 30 yardjával. A labdára legközelebb azért vigyázzon majd jobban.

A defense pedig végre összeszedte magát és vállalhatóan teljesített. Bár ez még mindig nagyon messze van az előzetesen elvárt szinttől. Flacco-t sikerült 300 passzolt yard alatt tartani de a Ravens futói 5.0 yardos átlagban termelték a yardokat.

Pozitívumot jelent, hogy éledezik a pass rush de még mindig hatalmas üres területek maradnak a pályán. Több olyan sikeres átadás volt amikor az elkapás pillanatában szinte nem is volt Raiders védő a képernyőn. Sean Smith-nek pedig mihamarabb magára kell találnia mert a Ravens ellen már jobban játszott de ez még így is nagyon kevés lesz.

A védelem legjobbja az idei Draft hatodik körében kiválasztott Cory James volt. Az újonc linebacker másodszor volt kezdő, 15 tacklet és 1 kierőszakolt fumblet szerzett. Khalil Mack pedig végre megszerezte az első idei sackjét, remélhetőleg ezután beindul az üzlet.

A kapott pontoktól eltekintve a maradék három defense stat szerint még mindig a liga végén kullog a védelem. Engedett yard és engedett passzolt yard tekintetében utolsó, futott yard tekintetében pedig utolsó előttiek vagyunk.

Tehát még bőven van min javítani de remélhetőleg a hétvégén megszerezzük az első hazai győzelmünket is. Vasárnap este 22:25-ös kezdettel csoportrangadó következik, az 1-3-al álló San Diego Chargers a soron következő ellenfél.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr1011764887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása