A 75-ös fős keretszűkítés áldozatai
2016. augusztus 31. írta: Raider Nation

A 75-ös fős keretszűkítés áldozatai

Tegnap este 10 óráig a csapatoknak 75 fősre kellett szűkíteniük a kereteiket így az Oakland Raiders vezetőségének 15 játékosnak kellett búcsút intenie.

Sok NFL csapat már az első keretszűkítés során alaposan bekeményített és neves játékosok repültek de a Fosztogatók csak a kiegészítőjátékosok tartalékait szórta ki.

Persze ez így erős mert a múltban jó néhány draftolatlan játékos is bekerült a Hall of Fame-be és sikeres játékosok több csapatot is sikertelenül megjártak mielőtt beindult a pályafutásuk.Tehát mondjuk inkább úgy, hogy távoztak azok akik a leggyengébben teljesítettek az eddigi felkészülési időszakban.

Hat újoncnak, öt másodévesnek, két harmadévesnek és egy játékosnak intettünk búcsút aki negyedik profi szezonját kezdte volna meg. Közülük csak hárman léphettek pályára tétmérkőzésen az eddigi pályafutásuk során.

A defensive tackle Leon Orr a tavalyi szezonban három mérkőzésen kapott lehetőséget a Raidersnél. Az elkapó Nathan Palmer a Colts, a defensive back Tramain Jacobs pedig a Ravens és a Giants játékosaként lépett pályára az NFL-ben korábban.

Új csapat után nézhetnek a következő játékosok: 

C Ross Burbank

LS Andrew East

S Chris Edwards

S Chris Hackett

S Jimmy Hall

WR Joe Hansley

DB Tramain Jacobs

LB Lenny Jones

WR Max McCaffrey

DT Leon Orr

WR Nathan Palmer

K Giorgio Tavecchio

TE Colton Underwood

OL Terran Vaughn

nfl.com, Fotó: todayspigskin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr8111666850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása