Nem súlyos Mario Edwards Jr. sérülése de a fiatal tight end szezonja azonban véget érhet
2016. augusztus 14. írta: Raider Nation

Nem súlyos Mario Edwards Jr. sérülése de a fiatal tight end szezonja azonban véget érhet

Az Arizona Cardinals elleni győzelemmel végződő mérkőzésen sajnos megsérült a defensive end Mario Edwards Jr és a tight end Gabe Holmes is.

A tavalyi Draft második körében kiválasztott Edwards az első félidőben sérült meg és nem is tért vissza a pályára. A védő csípője sérült meg és a hírek szerint szerencsére nem kell sokáig nélkülözni a játékosunkat.

A vizsgálatok szerint Edwards még az előszezon vége előtt visszatérhet. Remélhetőleg nem ismétlődik meg a tavalyi Neiron Ball eset. A linebacker hasonló sérülést szenvedett el egy évvel ezelőtt, akkor is nagyon bizakodóak voltak de meg kellett műteni és nem tudott pályára lépni a szezon hátralevő részében.

Edwards-nál sokkal rosszabbul járt a második profi szezonját kezdő Gabe Holmes. A tight end bokája sérült meg és az Ő sérülését súlyosnak jelölték. A várakozások szerint sérültlistára kerül majd a fiatal támadó.

Holmes-nak eddigi rövid pályafutása során még nincs értékelhető statisztája a profi ligában. Darftolatlan szabadügynökként érkezett tavaly, majd átkerült a gyakorlókeretbe és novemberben csatlakozhatott az aktív kerethez. Nem lehet tudni, hogy a mostani sérülés miatt sérültlista vagy cut következik.

(nfl.com, Fotó: silverandblackpride.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr3910410522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása