38 millió dollárért hosszabbítottunk David Amerson-al
2016. július 17. írta: Raider Nation

38 millió dollárért hosszabbítottunk David Amerson-al

A jó tavalyi szezon hosszabbítást ért David Amerson-nak.

Pénteken bejelentették, hogy a Raiders négyéves szerződést kötött a cornerbackjével. Amerson új szerződése 38 millió dollárt ér és 18 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

Az idei szezonban még érvényben van az újoncszerződése így 2020-ig rendelkezik érvényes szerződéssel.

A CB-t a 2013-as Draft második körében választotta ki a Washington Redkins és két éven keresztül a csapat játékosa volt. A tavalyi szezont is Rézbőrűként kezdte de szeptemberben elküldték és a Raiders vezetősége másnap lecsapott rá ami a tavalyi szezon egyik legjobb döntésének bizonyult.

Amerson a tavalyi szezonban 14 mérkőzésen lépett pályára, 12 találkozón pedig tagja volt a kezdőcsapatnak. 58 tacklet, 4 interceptiont és 1 kierőszakolt fumblet szerzett. Emellett sikerült leütnie 25 átadást.

A Pro Football Focus a tavalyi szezon legtöbbet fejlődött védőjének nevezte Amerson-t ami az oldal által használt értékelési rendszeren alapult. Két éve még 140.2-es irányítómutatót értek el a felé menő passzokkal de ez tavaly már csak 62.7-es érték volt.

A hosszabbítás teljesen megérdemelt mert Amerson valóban a legjobb cornerbackünk volt a tavalyi szezonban. A szabadügynökpiacról érkező Sean Smith-el kiegészülve egy igen jó cornerback párossal vágunk neki a következő szezonnak.

(nfl.com, Fotó: washington.cbslocal.com, isportsweb.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr848896738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása