Visszatért Donald Penn
2016. március 16. írta: Raider Nation

Visszatért Donald Penn

És igen, visszatért Donald Penn. A múlt hét tele volt nagy igazolásokkal, három játékos is érkezett a legjobbnak tartott szabadügynökök közül.

Kelechi Osemele, Bruce Irvin és Sean Smith szerződtetését is elégedetten olvastam de Penn hosszabbítása valamiért mindegyik veri.

Penn kétéves, 14 millió dolláros hosszabbítást írt alá a csapattal. A hírek szerint 7 millió dollárt fog kapni az idei szezonban.

Két éve egy átlagos igazolásnak számított Penn megszerzése de a Raiders játékosaként mutatott teljesítményével 32 éves kora ellenére is mára már egy igen stabil szerződtetésnek számít.

A hosszabbítás nem tűnt egyszerűnek annak ellenére sem, hogy Penn már a szezon vége előtt közölte, hogy visszatérne Oaklandbe. Az alapszakasz után a csapat vezetőségéből azonban senki sem kereste fel a játékost és Osemele szerződtetése után már biztosra vettük Penn távozását.

Ezzel maga Penn is így volt ugyanis Osemele szerződtetése után felhívta Jack Del Rio vezetőedzőt, hogy rákérdezzen a rivális szerződtetésére. JDR azonban megnyugtatta Penn-t, hogy Osemele guardnak érkezik.

Tegnap beindult egy offensive tackle keringő és a csapat elkezdtek falembereket szerződtetni. A hírek szerint a Giants edzésre hívta Penn-t de szerencsére még a találkozó előtt hosszabbítottak vele.

A veterán tackle visszatérésével létrejött egy olyan O-line amire rengetegen irigykedni fognak a következő szezonban. Penn-Osemele-Hudson-Jackson-Howard(és még ott van Watson is). Derek Carr és Latavius Murray rengeteg "Like-ot dobhat" Reggie McKenzie-re.

(nfl.com, Fotó: twitter.com, twitter.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr798488136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása