60 millió dolláros szerződés Kelechi Osemele-nek
2016. március 09. írta: Raider Nation

60 millió dolláros szerződés Kelechi Osemele-nek

Az új kollektív szerződés miatt a Raiders-nek igen sok pénzt kell elköltenie az idei offseasonban és a jelek szerint Reggie McKenzie bele is vetette magát a szabadügynökpiacba.

A Raiders a "nagy költekezés" első lépéseként leszerződteti a Baltimore Ravens korábbi guardját Kelechi Osemele-t. Az új támadófalemberünk ötéves szerződést fog aláírni a mai napon. A szerződés maximális értéke elérheti a 60 millió dollárt.

Osemele a 2012-es Draft második körében választotta ki a Ravens és júniusban fogja betölteni a 27. életévét. Négyéves profi pályafutása alatt 51 mérkőzésen lépett pályára és mindegyik alkalommal a kezdőcsapat tagja volt. Az Around The NFL a harmadik legértékesebb elérhető (franchise tageseket leszámítva) szabadügynökként rangsorolta.

Osemele igazán sokoldalú játékos mert a támadófal szinte minden pontján bevethető. Játszhat bal tackle, jobb tackle és guard poszton is. Sokoldalúságát jól jelzi a szerződése is mert a 11 millió dollárjával a legjobban fizetett tackle és guard poszton szereplő játékosok között fog majd elhelyezkedni.

A vezetőség az utóbbi időszakban nagy hangsúlyt fektetett az offensive line megerősítésére. A tavalyi offseasonban szerződtettük a center Rodney Hudson-t és tavaly előtt leigazoltuk a guard/tackle Austin Howard-ot. Két éve még megszereztük Rodger Saffold-ot is de Ő nem ment át a fizikai felmérőn így visszatért a St. Louis / Los Angeles Rams csapatához.

Osemele érkezése miatt nagy valószínűség szerit nem fogunk hosszabbítani a lejáró szerződésű Donald Penn-el. A tackle korábban lenyilatkozta, hogy vissza szeretne térni a Raiders de a szezon vége után senki sem kereste fel a csapattól. A guard J'Marcus Webb szerződése is lejár és a jelek szerint Ő is el fogja hagyni a csapatot.

A két távozó mellett azonban Achilles sérülése után visszatér Menelik Watson akinek ki kellett hagynia az egész tavalyi szezont. Személy szerint valamilyen alacsony értékű szerződésért Penn maradását még el tudnám képzelni de egész jó fal kezd kialakulni Oaklandben.

(nfl.com, Fotó: oak.247sports.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr958456664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása