Egy szezon után távozik Nate Allen
2016. február 10. írta: Raider Nation

Egy szezon után távozik Nate Allen

Sajtóhírek szerint a Raiders elküldte a tavalyi offseasonban szerződtetett safetyjét Nate Allen-t. A hírt hivatalosan még nem erősítették meg de tényként kezelhetjük a védő távozását.

Allen egyetlen szezon után távozni kényszerül pedig négyéves, 23 millió dolláros szerződést kötöttünk vele a tavalyi offseasonban. Allen sajnos egy újabb példa rá, hogy Reggie McKenzie inkább a Draftra fókuszáljon és a szabadügynök igazolásokat inkább másra bízza.

Allen öt Philadelphia Eagles-es szezon után költözött Oaklandbe. A sérülések miatt sajnos elég limitált szerepet kapott tavaly. Csak 5 mérkőzésen tudott pályára lépni (3 alkalommal volt kezdő), 11 tacklet és 1 interceptiont szerzett.

A safety szerződésének részleteit elnézve azonban mégiscsak kimondhatjuk, hogy McKenzie előrelátó volt Allen-el kapcsolatban. Az igaz, hogy a tavalyi szezonban sokba került mert ki kellett fizetni 6.9 millió dollár garantált keresetet de a szerződés utolsó három évében egyetlen cent halott összeg nélkül elküldhetővé vált.

(overthecap.com, Fotó: raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr248380456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása