Négy mérkőzéses eltiltás Marcel Reece-nek
2015. december 29. írta: Raider Nation

Négy mérkőzéses eltiltás Marcel Reece-nek

A liga tegnap este bejelentette, hogy négy mérkőzéses eltiltással büntette fullbackünket Marcel Reece-t.

Az egyik Pro Bowl játékosunkat azért tiltották el mert megszegte a liga teljesítményfokozó anyagainak használatára vonatkozó szabályát.

A bejelentés hatalmas meglepetést okozott mert Reece az utóbbi években a Raiders "frontemberévé" vált. A fullbacket idén már negyedjére választották be a Pro Bowl keretbe és két éve bekerült az All-Pro második keretébe is.

Az eltiltással most véget ért Reece idei szezonja így biztosan kihagyja a hétvégi Kansas City Chiefs elleni szezonzárót és a Pro Bowl mérkőzésen sem fog pályára lépni. Emellett pedig nem lesz bevethető a következő szezon első három mérkőzésén sem.

Az eltiltás a következő szezon első három alapszakasz mérkőzésére szól. A jelenleg 30 éves támadójátékos természetesen részt vehet a csapat összes offseason programján és az előszezon mérkőzéseken is pályára léphet.

Reece a következő szezonban lép szerződésének utolsó évébe és egyes szakértők máris megkérdőjelezik a jövőjét. Az eltiltás mellett a problémák fő okát a fizetésében látják. A következő szezonban 2,6 millió dolláros alapfizetés illeti meg és 3,53 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Az elküldése esetén csak az időarányos bónusza, 880 ezer dollár halott összeg maradna utána.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr818210804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása