Győzelem a Ravens ellen
2015. szeptember 21. írta: Raider Nation

Győzelem a Ravens ellen

Az első fordulóbeli szenvedés után a Raiders tegnap este hazai pályán megverte a Baltimore Ravens csapatát.

A negyedik negyedig végig a Raiders vezetett vagy döntetlen volt az állás de a végén mégis meg kellett fordítani a mérkőzést. A lényeg az, hogy Seth Roberts elkapásával a Raiders megnyerte a mérkőzést és 1-1 került a csapat neve mellé.

A mérkőzést egyszerűen szenzációsan kezdte a csapat. Az első támadássorozat végén az elsőkörös pickünk Amari Cooper megszerezte első profi touchdown elkapását. Cooper valószínűleg sokáig emlékezni fog erre mert 68 yardos play végén szerzett TD-t.

A Ravens első támadássorozatánál Kamar Aiken elkapása után Curtis Lofton megszerezte a labdát de a támadósorozat végén most "csak" mezőnygólig jutott a csapat.

Ezután a Ravens következett. Először Justin Tucker mezőnygóljával három pontot szerzett a Ravens majd a tight end Crockett Gillmore TD elkapásával egyenlített.

A második negyedben is felváltva szereztek pontokat a csapatok. Latavius Murray 1 yardos TD-t futott majd Gillmore megszerezte a második elkapását. A tight end TD-je az egyenlítés mellett a kivitelezés miatt is elkeserítő volt. Lofton-al és Hayden-el a "hátán" is begyalogolt az endzoneba.

Amari Cooper első TD-je az NFL-ben

A félidőig Sebastian Janikowski és Justin Tucker hárompontosa következett így 20-20-as döntetlennel vonultak öltözőbe.

A harmadik negyedet simán hoztuk, először Janikowski újabb mezőnygólt értékesített majd az offseasonban szerződtetett Michael Crabtree megszerezte első Raiders-es touchdownját.

A negyedik negyed valahogyan Raidersesen alakult és 2:21-el a vége előtt 3 pontos hátrányban volt a csapat. De jött a győztes drive és Roberts elkapásával 26 másodperccel a lefújás előtt megfordítottuk a mérkőzést. A Ravens visszakapta a labdát és szerencsére nem kellett már sokáig izgulni mert Joe Flacco az első passzánál eladta a labdát.

A Ravens elleni mérkőzést egyértelműen az offense nyerte meg. A defense 1-1 villanáson kívül azért nagyon döcögött a mérkőzésen. Az eddigi két találkozón a támadóegység meglepetést okozott, a szerzett pontok tekintetében ligaszinten a 13., a szerzett yardok tekintetében a 14. és a passzolt yardok tekintetében pedig a 9. helyen áll az egység.

 

A defense statjai már korántsem ilyen "fényesek". Ami az egyik egység gyengesége az a másik erőssége, a Raiders védelem 20. helyen áll a futások megállításában. Ez is gyengébb mint az átlag de kiemelkedik a többi stathoz képest. Engedett pontok 31. hely, engedett yardok 32. hely és engedett yardok 30. hely.

Carr a győztes drive után még egy közös imát is levezényelt amin több Ravens játékos is részt vett!

Jack Del Rio személyében defense edző érkezett a csapat élére így jogosan reménykedhettünk benne, hogy feljavul az egység de ez nem történt meg. Eddig az offense húzza a csapatot így még bőven van min fejleszteni bár a gyenge secondaryt elnézve nem várható hirtelen javulás.

Egyelőre örüljünk az 1-1-nek tekintsünk előre. Két hazai mérkőzés után két idegenbeli találkozó következik. Vasárnap este a Cleveland Browns majd jövő hétvégén a Chicago Bears otthonába látogat a Raiders. Az eddigi mérkőzések alapján mindkét mérkőzés nyerhető. Csak ennyi kellett hozzá, hogy a Bengals elleni pesszimista hozzáállás megváltozzon.

(nfl.com, Fotó: twitter.com, facebook.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr967807328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása