Elküldtük Trent Richardson-t
2015. szeptember 01. írta: Raider Nation

Elküldtük Trent Richardson-t

Trent Richardson sem az Oakland Raiders játékosaként lesz sikeres az NFL-ben. A csapat bejelentette, hogy megválik az idei offseasonban szerződtetett running backtől.

Ma jár le az első keretszűkítési határidő és sokat elmond a futó megítéléséről, hogy egy eddig egyedül csak Ő került lapátra. Többen is követni fogják de azért erős egy 1/3-as játékossal kezdeni.

Richardson márciusban érkezett és kétéves, 3.9 millió dolláros szerződést kötött a Raiders-el ami 600 ezer dollár garantált keresetet tartalmazott. Elvileg az összes garantált összeget megkapta a csapattól ami öt hónapra vonatkozóan egész jó keresetnek mondható.

Az elküldött játékosunk nem-futball sérültlistán kezdte meg az edzőtábort és a visszatérése után az elmúlt idényekben látott formáját mutatta. Latavius Murray, Taiwan Jones, Roy Helu és Marcel Reece is  túl nagy falatnak bizonyult a számára és mindezt az is bizonyítja, hogy az edzők egyáltalán nem gondolkoztak vele kapcsolatban és azonnal lapátra tették.

(nfl.com, Fotó: thesportsquotient.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr467751526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása