Szerződtettük Taylor Mays-t és elküldtük Chase Williams-t
2015. augusztus 26. írta: Raider Nation

Szerződtettük Taylor Mays-t és elküldtük Chase Williams-t

A Raiders ma hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a szabadügynök safety Taylor Mays-t és lemondott a linebacker Chase Williams játékjogáról.

A safety sorunk erősítésre szorult és az idei offseasonban eddig csak a szabadügynök Nate Allen érkezett.

Az igaz, hogy korábban már megpróbáltak szerződtetni Sean Richardson-t de a safetynek adott szerződést végül meccselte a Green bay Packers így elestünk a játékos szerződtetésétől.

Mays-t a San Francisco 49ers választotta ki a 2010-es Draft második körében. Egy szezon után egy tradeel távozott és a Cincinnati Bengals játékosa lett. Az offseasonban lejárt a szerződése és idén már megjárta a Minnesota Vikings és a Detroit Lions csapatát is.

A safety NFL-es pályafutását elnézve sohasem minősült kezdőjátékosnak és nagy kérdés, hogy mekkora erősítést jelent majd a védelmünk számára. Charles Woodson-al, Nate Allen-el, Larry Asante-vel, Brandian Ross-al és Jonathan Dowling-al kell felvennie a versenyt a csapatba kerülésért de a jelek szerint csak a keret mélyítése miatt érkezett Oaklandbe.

Az új érkező valószínűleg nem jelent majd nagy erősítést de legalább az is igaz, hogy az elküldött Williams sem jelent nagy veszteséget. A linebacker főként csak arról ismert, hogy a St. Louis Rams defensive koordinátorának Gregg Williams-nek a fia.

(nfl.com, Fotó: silverandblackpride.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr157736694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása