Kézsérülés miatt 3-4 hétre kiesett Andre Holmes
2015. augusztus 20. írta: Raider Nation

Kézsérülés miatt 3-4 hétre kiesett Andre Holmes

Az Oakland Raiders wide receivere Andre Holmes még a vasárnapi edzésen sérült meg és tegnap kiderült, hogy a kézsérülése miatt előreláthatólag 3-4 hetet kell majd kihagynia. A hírek szerint eltört a keze ami igazán rossz hír mert egy nagyon is használható elkapó dőlt ki a sorból.

Az idei offseasonban sok szó esett az elkapókról de mindig Amari Cooper és Michael Crabtree volt a téma pedig nem szabad megfeledkezni Holmes-ról sem. Oaklandben a tavalyi szezonban nem volt túl erős receiver sor de Holmes a csapat legeredményesebb elkapójaként zárta a tavalyi alapszakaszt.

Az előszezon depth chart alapján (és a játékosok ismerete alapján is) Cooper és Crabtree kezdő posztja megkérdőjelezhetetlen. Rod Streater a harmadik számú elkapónk és Holmes Kenbrell Thompkins-al harcol a negyedik receiver posztjáért.

(nfl.com, Fotó: fantasy.usatoday.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr577720066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása