Edzésbe állt Trent Richardson
2015. augusztus 07. írta: Raider Nation

Edzésbe állt Trent Richardson

Trent Richardson készen áll a játékra. Az idei szezonban szerződtetett running backünk zöld utat kapott és részt vehetett a csütörtöki edzésnapon. T-Rich nem-futball sérültlistán vágott neki az első edzőtáborának a Fosztogatók csapatával mert a hírek szerint tüdőgyulladással bajlódott.

A futó a kimondottan erős 2012-es Draft harmadik pickje volt de eddigi pályafutása alatt nem tudta bebizonyítani, hogy valóban magasan jegyzett játékos lenne. A Browns a második szezonjában eltradelte és az Indianapolisban eltöltött másfél évét sem nevezhetjük sikertörténetnek.

"Egész életemben talán most voltam a leglelkesebb, hogy ilyen hosszú idő után újra edzésbe állhatok. Beteg voltam. Sok ember arról beszélt, hogy súlyproblémám van. Jelenleg 99-100 kiló vagyok." - nyilatkozta Richardson az edzés után.

Az újonc szezonja tulajdonképpen nem sikerült rosszul 950 futott yardot, 11 touchdownt és 367 elkapott yardot szerzett. Az utolsó két szezonban azonban csak 1082 futott yardot, 6 futott touchdownt és 545 elkapott yardot szerzett. Csak 3.11 yardot átlagolt futásonként.

"100 kg alatt van. Ezt kértük tőle. Meg fogja kapni az esélyt, hogy megmutathassa, hogy mire is képes igazán." - nyilatkozta Jack Del Rio vezetőedző.

Minden dicséret ellenére is igen nehéz helyzetben van Richardson. Két év alatt már a harmadik csapat edzőtáborában kezdi meg a felkészülést. Latavius Murray és Roy Helu Jr. előtte van a depth charton és a jelentések szerint a draftolatlan újonc Michael Dyer eddig egész jól teljesített az edzéseken.

Richardson-nak elsőként a fejében kell rendet tennie és fel kell vennie az NFL ritmusát. Vissza kell térnie a pályára és jobb döntéseket kell hoznia a mérkőzéseken. Egy jó edzőtáborra és egy erős előszezonra van szüksége, utána bármi elképzelhető.

(nfl.com, Fotó: nflspinzone.com, al.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr377689226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása