Az új defensive koordinátor szerint meglepetést fog okozni az egysége
2015. június 11. írta: Raider Nation

Az új defensive koordinátor szerint meglepetést fog okozni az egysége

A Raiders az idei offseasonban kinevezte a Seattle Seahawks korábbi linebacker edzőjét Ken Norton Jr.-t a csapat defensive koordinatorának és az új edző nagy tervekkel vág neki az idei szezonnak. Nem lesz könnyű dolga mert a defense a tavalyi szezonban mérkőzésenként átlagosan 28.2 pontot engedett az ellenfeleknek amivel a liga legrosszabb egysége volt.

"Egy olyan csoportot láttam aminek szüksége van egy kis vezetésre, egy kis iránymutatásra és egy kicsire belőlem. Hiszek a hátteremben. Rengeteg energiát és magabiztosságot hoztam magammal. Nagyon kemények és stabilak leszünk. Én már sok jó csapattal együtt dolgoztam és kimondhatom, hogy ez az egység jelen pillanatban megfelelő állapotban van. Meglepetést fognak okozni." - nyilatkozta Norton.

Azt biztosan kijelenthetjük, hogy nincs probléma az új koordinátorunk magabiztosságával. És az is elvitathatatlan, hogy nagy szerepe volt az utóbbi évek legjobb defensének létrejöttében. A Bruce Irvin, Bobby Wagner, K.J. Wright, Malcom Smith (vele most is), Schofield O'Brien sorral dolgozott együtt a tavalyi szezonban.

Idén a Khalil Mack, Sio Moore, Curtis Lofton, Smith nevével fémjelzett linebacker sorból és persze az egész defenseből kell kihoznia a legtöbbet. Papíron ez a legerősebb sorunk így tulajdonképpen jó ötletnek tűnik, hogy egy olyan edző vegye át az irányítást aki játékosként és edzőként is szép sikereket ért ezen a poszton.

"Gyorsak és kemények. Pontosan tudjuk, hogy mi áll a rendelkezésünkre. Egy jó egységünk van. Nagyon jó veteránjaink és fiataljaink vannak és úgy gondolom, hogy éhesek mindannyian. A védelem minden posztján verseny van, ez igen izgalmas időszak a védelem számára."

(nfl.com, Fotó: nfl.univision.com, in.celebrity.yahoo.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr757534932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása