Derek Carr nélkül kezdődtek el az OTA edzések
2015. május 20. írta: Raider Nation

Derek Carr nélkül kezdődtek el az OTA edzések

A Raiders OTA edzései a tegnapi napon kezdődtek el de a gyakorlásról hiányzott a kezdőirányítónk. Derek Carr ujjsérüléssel bajlódik és a hírek szerint ki fogja hagyni az OTA programok hátralevő részét is. Minden jel szerint elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás de a hírek szerint teljesen fel fog épülni az edzőtábor kezdetére.

"Ha hiányzol májusban az még mindig sokkal jobb mintha szeptemberben dőlnél ki a sorból. Sokkal jobb ha megfelelő idő áll a rendelkezésedre, hogy magad mögött hagyhasd a problémákat." - nyilatkozta Jack Del Rio Carr távollétéről.

Az új vezetőedző nem akarta megnevezni Carr sérülését de az ESPN kiderítette, hogy valóban ujjsérüléssel bajlódik az irányító. Carr kihagyta a korábbi edzések nagy részét is de a kieső időben a csapattársakkal együtt igyekezett elsajátítani az új támadórendszert.

Carr kifejezetten jó újonc szezont futott tavaly és minden bizonnyal akkor is Ő lenne a Raiders kezdőirányítója ha az egész felkészülési időszakot ki kellene hagynia. Ez azonban értelemszerűen megnehezítené a helyzetét ugyanis a szezon kezdete előtt minél jobban össze kell szoknia a két új elkapójával, Michael Crabtree-vel és Amari Cooper-el.

Carr távollétében Christian Ponder edzett együtt az elsőcsapattal míg a Matt McGloin, Cody Fajardo páros a backup sorral gyakorolt. A szabályok szerint a csapatoknak nem kell nyilvánosságra hozniuk a sérüléseket az offseason során így csak reménykedhetünk benne, hogy valóban csak egy kisebb sérülésről van szó.

(nfl.com, Fotó: sports.yahoo.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr577477058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása