Elsőkörös választottunk lehet: Kevin White
2015. április 27. írta: Raider Nation

Elsőkörös választottunk lehet: Kevin White

Péntek hajnalban megrendezésre kerül az idei Draft így nézzük meg, hogy kik közül választhat majd a Raiders az első kör negyedik helyén. A csapat legnagyobb hiányposztját a wide receiver poszt jelenti és ez még Michael Crabtree szerződtetése után is igaz maradt.

Az évfolyam két legjobb elkapója a West Virginia-s Kevin White és az Alabama-s Amari Cooper. Kettejük közül nem egyszerű választani és a szakértők véleménye is megoszlani, hogy melyikük az évfolyam első és második legjobb játékosa.

1993. június. 25-én született Plainfield városában New Jersey-ben. Középiskolában az Emmaus High School tanulója volt. Tanulmányi eredményei miatt junior college-ba kellett mennie, a Lackawanna College játékosaként azonban olyan teljesítményt nyújtott, hogy több nagy csapat is felfigyelt rá és végül a West Virginia egyetemét választotta.

Ott első éve átlagosra, utolsó szezonja pedig félelmetesre sikeredett. 109 elkapást, 1447 yardot és 10 TD-t ért el 2014-ben, ezzel pedig több helyen is all-pro jelölést kapott. A legjobb egyetemi elkapónak járó Biletnikoff Awardra is jelölt volt, ott azonban Amari Cooper nyert.

Combine eredmények

Méretek: 6'3" magas és 215 lb
40 yard: 4,35 s
20 yard shuttle: 2,54 s
3 cone drill: 6,92 s
Súlypontemelkedés: 36,5 inch
Helyből távolugrás: 10'3"
Fekvenyomás: 23

Erősségei: karcsú felépítés kellő izommal és erősséggel. Magasra tud ugrani. A labdát a lehető legmagasabb pontot kapja el és testétől távol húzza le a játékszert. Jó gyorsasággal rendelkezik és meg tudja verni a press coverage-ot. Vertikális irányba is tud haladni. Átlagon felüli mozgáskoordinációjának és lábmunkájának köszönhetően a route közben el tud szakadni emberétől. Jól lát a pályán, az elkapás után is hasznos yardokat tud szerezni. Kihasználja méreteit az ellenfelek ellen, így számos szerelést meg tud hiúsítani.

Gyengeségei: igaz, hogy egy elit atlétáról beszélünk, de azért nem olyan játékosról van szó aki szabad területen mindig megégeti a védőt. Időként nem koncentrál eléggé és elejti a labdát. Kiveszi a részét a blokkolásból is, de technikáján van még mit csiszolni.

Jól látható tehát, hogy egy remek fizikumú, atletikus elkapóval állunk szemben, akinek minden esélye megvan, hogy az idei újonc WR-ek közül a legtöbbre vigye.

Forrás:

NFL Hungary

nflhu.blog.hu

Fotó: fantasycpr.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr247404218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása