A Raiders elküldte Antonio Smith-t is
2015. április 01. írta: Raider Nation

A Raiders elküldte Antonio Smith-t is

Oaklandben tovább folytatódik a tavalyi offseason "hibás" szerződéseinek felbontása. A Raiders tegnap bejelentette, hogy szerződést bontott a defensive lineman Antonio Smith-el.

A general manager Reggie McKenzie és az új vezetőedző Jack Del Rio heteken keresztül gondolkodtak Smith-el jövőjével kapcsolatban de a tavalyi gyenge éve miatt borítékolni lehetett a cut-ot. A lépéssel 3.2 millió dollár szabadul fel a fizetési sapkából.

A védőfalember 11 éves pályafutása során öt szezonon keresztül volt a Houston Texans és az Arizona Cardinals játékosa. A tavalyi szezonban katasztrofálisan teljesített a futás ellen, a pass némileg biztatóbb volt de ebben is elmaradt a korábbi teljesítményétől. A tavalyi rossz szezon és 33 éves kora ellenére azonban még biztosan nem ért véget a pályafutása és a hírek szerint vissza fog majd térni a Texans-hoz.

Ezzel ismét elhullott egy játékos a tavalyi nagy veterán offseason érkezők közül. Matt Schaub, Maurice Jones-Drew és LaMarr Woodley is tavaly érkezett és a szakértők véleménye szerint némileg túl lettek fizetve (a szezon után már beláthatjuk, hogy igazuk volt). Az idei offseasonban is hasonlóképpen dolgozott McKenzie és csak remélhetjük, hogy az idei szerződései jobban fognak elsülni.

(nfl.com, Fotó: zimbio.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr747327606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása