Malcolm Smith, Lee Smith és Roy Helu érkezett a piac nyitásakor
2015. március 12. írta: Raider Nation

Malcolm Smith, Lee Smith és Roy Helu érkezett a piac nyitásakor

Az Oakland Raiders nagyon lassan kezdett az idei szabadügynökpiacon, a nyitás előtt "csak" a Kansas City Chiefs korábbi centerével Rodney Hudson-al állapodott meg Reggie McKenzie. A center nem volt olcsó ötéves, 44.5 millió dolláros szerződésért költözik Oaklandbe.

A nyitáskor valamennyire felpörögtek az események és kiderült, hogy a Raiders szerződteti a Seattle Seahawks korábbi linebackerét Malcolm Smith-t, a Buffalo Bills tight endjét Lee Smith-t és a Washington Redskins running backjét Roy Helu-t.

A 25 éves Malcolm Smith a hírek szerint kétéves, 7 millió dolláros szerződést kötött a Raiders-el ami tulajdonképpen még jónak is mondható. A linebacker négy szezont töltött el az NFL-ben és profi pályafutása alatt a Seahawks kiegészítő játékosaként 130 tacklet, 2 sacket, 4 kierőszakolt fumblet és 2 interceptiont szerzett. Tavaly februárban pedig megválasztották a Super Bowl legértékesebb játékosának.

A Super Bowl MVP cím után sem került be a Seahawks kezdőcsapatába és a tavalyi szezonban csak a defensive snap-ek 30%-nál jutott lehetőséghez. Nálunk valószínűleg kezdő lesz és tulajdképpen jól kiegészítheti a fiatal linebacker párosunkat Sio Moore-t és Khalil Mack-et. A szerződtetése mellett szólhatott, hogy a Seahawks korábbi linebacker edzője Ken Norton, Jr. lett a Raiders defensive koordinátora.

A hármas legkevésbé ismert tagja a tight end Lee Smith akinek négyéves pályafutása során a Bills csapatában csak 20 elkapása volt. 144 elkapott yardot és 3 touchdownt szerzett az NFL-ben. Ehhez képest viszonylag jó, hároméves 9.1 millió dolláros szerződést kötött a Raiders-el. A szakértők nagyon jó blokkolónak tartják és a véleményük szerint jól kiegészíthetik majd egymást Mychal Rivera-val.

A keddi nap legutolsó igazolása a Washington Redskins korábbi running backje Roy Helu lett. A futó kétéves, 4 millió dolláros szerződést kötött a Raiders-el. Helu négyéves pályafutása alatt 1.132 futott yardot és 7 futott touchdownt szerzett. Kísérletenként átlagosan 4.4 futott yardot dolgozott össze ami egész jó mutatónak számít.

A 26 éves futó legnagyobb erőssége a screen játékban rejlik ugyanis 1.152 elkapott yardot szerzett. Latavius Murray-nek besegíthet a futásoknál és a passzjátéknál nagy segítséget jelenthet majd Derek Carr-nak így a kevés pénz miatt kimondható, hogy jól igazolt a Raiders.

(nfl.com, Fotó: raiders.com, silverandblackpride.com, raiders.com, raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr37263849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása