A vezetőség a jövő héten találkozni szeretne Ndamukong Suh-val
2015. március 06. írta: Raider Nation

A vezetőség a jövő héten találkozni szeretne Ndamukong Suh-val

Na és persze le is szerződtetné. Egyes beszámolók szerint a Raiders vezetősége csak tervezi a találkozót, míg más beszámolók szerint biztosan létrejön az egyeztetés. Ha ez megtörténik az jót jelent a szerződtetésére nézve hiszen az elmúlt években sok alkalommal az a csapat szerződtette le az adott játékost amelyik csapat városában a piac nyitása előtti napokban tartózkodott.

A Lions nem adott taget Ndamukong Suh-nak amivel garantálta, hogy a játékos ki fog lépni a szabadügynökpiacra. A lépés teljesen logikus volt a Lions szempontjából hiszen 26.7 millió dollárjába került volna a következő szezonban. Azonban bárhova is igazol az sem lesz majd olcsó.

A Raiders-nek 57 millió dollár szabad helye van a fizetési sapkában és general managerünk Reggie McKenzie a tavalyi offseasonban nem félt két kézzel szórni a pénzt. A sok veterán helyett kevesebb, de meghatározó játékos érkezhetne.

Az, hogy a Raiders meg tudja fizetni az igazából másodlagos, a legfontosabb az, hogy jól illeszkedne a sémához is. Jack Del Rio négy falemberes defensében sokkal produktívabb lenne a négyszeres Pro Bowl-er mint a három tackle-es rendszerben. Suh-val a falban és Khalil Mack-el a linebacker sorban futó legyen a talpán aki szétfutná a védelmet. És tulajdonképpen ez mindennél fontosabb, a név nem számít.

A Raiders mellett az Indianapolis Colts, a Chicago Bears, a Jacksonville Jaguars és a Miami Dolphins számít a fő érdeklődőnek. Nagy valószínűség szerint beindul majd egy licitháború amiből a "leggazdagabb" kerül majd ki győztesen.

A jövő héten is jusson eszébe

(nfl.com, Fotó: fansided.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr297246689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása