A Raiders elküldi LaMarr Woodley-t is
2015. március 03. írta: Raider Nation

A Raiders elküldi LaMarr Woodley-t is

A hétvégén kiderült, hogy igen rövidre sikeredett LaMarr Woodley Oakland-i pályafutása. Az NFL Media munkatársa Ian Rapoport vasárnap beszámolt róla, hogy a Raiders elküldi a tavalyi szezonban szerződtetett defensive endjét.

A védő elküldésére még nem került sor hivatalosan de Woodley szerződése 1,5 millió dolláros kerettagsági bónuszt tartalmaz és a határidő előtt meg fognak válni a játékostól.

Woodley a tavalyi offseasonban szabadügynökként érkezett a Raidershez. Kétéves, 12 millió dolláros szerződést kötött a csapattal de a szerződés felépítése miatt a második szezonjában egyetlen cent halott összeg nélkül elküldhető. Az idei szezonra 5.187 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkából (3.85 milliós alapfizetés, 1.5 milliós kerettagsági és 150 ezer dolláros edzésbónusz) és az elküldésével a teljes összeg felszabadítható.

Woodley pályára lépett a tavalyi szezon első 6 mérkőzésen de elszakadt a bicepsz izma és ki kellett hagynia az utolsó 10 találkozót. Amikor pályára lépett nem sikerült maradandót alkotnia, csak 5 tacklet szerezett a tavalyi szezonban. A tavaly szerződtetett veterán játékosok közül Woodley mellett így már biztosan távozik Tarell Brown, Carlos Rogers és Matt Schaub is.

(nfl.com, Fotó: tsn.ca)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr807236115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása