Austin Howard visszakerül az eredeti posztjára
2015. február 26. írta: Raider Nation

Austin Howard visszakerül az eredeti posztjára

Austin Howard egész profi karrierjét offensive tackleként játszotta és a Raiders a tavalyi szezonban jobb tacklenek szerződtette. Ötéves, 30 millió dolláros szerződést kötöttek vele majd azonnal áttették a jobb guard posztjára amelyen addig még nem játszott az NFL-ben de a hírek szerint következő szezonban visszakerül az eredeti helyére.

A posztváltás ötlete eredetileg a tavalyi offensive line edzőtől és későbbi ideiglenes vezetőedző Tony Sparano-tól származott de a kísérlet vegyes eredményeket hozott. Howard számára nehezen ment a váltás majd az év folyamán egyre jobban belelendült de nem sikerült ez annyira , hogy a jövőben is támadófal közepén maradjon.

Az új vezetőedző Jack Del Rio is támogathatja, hogy Howard visszakerüljön az eredeti posztjára.

"Már beszéltünk róla. Feltétlenül megvizsgáljuk a jobb tackle posztot. Minden valószínűség szerint Menelik Watson-al fog megküzdeni a posztért. Ez az amit el tudok képzelni. Tudjuk, hogy átkerült a guard posztjára de sokkal otthonosabban mozog a tackle posztján." - nyilatkozta Del Rio a posztváltás kérdéséről.

Watson a tavalyi szezonban kilenc mérkőzésen kezdett jobb tackleként de a passzjáték támogatásakor több alkalommal is meggyűlt a baja. A 2013-as második körös választottunk rövid karrierje során folyamatosan sérülésekkel bajlódott és sok szakértő szerint bebizonyosodott, hogy nem való a jobb oldalra.

Howard a tavalyi szezonban a New York Jets csapatától érkezett ahol az utolsó két szezonjában nagyon jól teljesített. A 2013-as szezonban teljes idős jobb tackleként csak 2 sacket engedélyezett az ellenfelek védőinek. Vissza kell rakni oda ahol működik.

(csnbayarea.com, Fotó: raiders.com, silverandblackpride.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr777223119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása