Sio Moore kihagyja az OTA programokat
2015. február 25. írta: Raider Nation

Sio Moore kihagyja az OTA programokat

A Raiders linebackere Sio Moore csípősérülése miatt kihagyta az utolsó három alapszakasz mérkőzést és később kiderült, hogy meg is kell műteni a sérülése miatt. A műtéti beavatkozást januárban elvégezték így egy hosszú rehabilitációs folyamat elé néz a védő.

A general manager Reggie McKenzie a múlt héten bejelentette, hogy Moore nem lesz egészséges az OTA programok kezdetéig. A Raiders OTA programjai áprilisban 6.-án kezdődnek és McKenzie állítása szerint a májusi és júniusi programokat is kell majd hagynia. A várakozások szerint az edzőtáborban állhat újra edzésbe.

"Készen kell állnia. Nincs olyan tényező ami miatt azt gondolhatnánk, hogy nem áll majd készen az edzőtábor kezdetekor. Egy nagyobb beavatkozáson esett át így nem akarjuk siettetni. Nem fogjuk erőltetni, hogy részt vegyen az OTA programokon. Okosan kell cselekednünk vele kapcsolatban. Nem szabad elsiettetnünk a rehabilitációs folyamatot és készen fog állni az edzőtáborra." - nyilatkozta McKenzie.

Az OTA programok az idei szezonban nagyon fontosak lesznek a játékosok számára hiszen minél hamarabb és minél jobban el kell sajátítaniuk az új vezetőedző Jack Del Rio és az új defensive koordinátor Ken Norton Jr. rendszerét.

Moore nagyon jó teljesített az eddigi pályafutása során. 90 tacklet, 3 sacket és 1 kierőszakolt fumblet szerzett a tavalyi szezonban pedig csak 11 mérkőzésen lépett pályára. Khalil Mack-el együtt nagyon jó linebacker párost alkotnak majd a következő szezonban.

(nfl.com, Fotó: sports-kings.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr547219921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása