Matt Schaub sem fog visszatérni jövőre
2015. február 22. írta: Raider Nation

Matt Schaub sem fog visszatérni jövőre

A Raiders general managerét Reggie McKenzie-t a héten megkérdezték Matt Schaub jövőjéről és a GM válasza szerint jelenleg egyáltalán nem zárja ki, hogy a veterán irányító jövőre is a franchise kötelékéhez fog tartozni de más források szerint ez egyáltalán nem fog bekövetkezni.

Schaub a tavalyi szezonban egy trade-el érkezett Oaklandbe és kimondottan is a csapat kezdő irányítójának szerződtették. Az edzőtábor és az előszezon mérkőzések alatt azonban vesztett az újonc Derek Carr-al szemben így csak tartalék volt a tavalyi szezonban.

"Jelenleg semmi sem sürget Schaub-al kapcsolatban. Akadhatnak olyan csapatok amelyeknek szükségük lenne Matt-re és így egy trade-el akár egy játékost is megszerezhetünk." - nyilatkozta McKenzie (ez azért nem Schaub visszatérését sejteti)

A jelenleg 33 éves irányító a tavalyi szezonban 11 mérkőzésen is pályára lépett de csak kiegészítőszerepben, illetve Carr sérülései miatt játszhatott. 10 passzkísérlete volt amelyből 5 volt sikeres, 57 passzolt yarddal, 0 touchdownal és 2 interceptionnel zárt.

McKenzie roppant óvatos, vagy inkább tudatos volt a tavalyi offseasonban mert a veterán szabadügynökök szerződéséből könnyedén kiszállhat a Raiders. Schaub 5.5 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából de egyetlen cent halott összeg nélkül elküldhető.

McKenzie előrelátása dicséretes de sajnos katasztrofális munkát végzett a tavalyi szabadügynökpiacon. Schaub mellett Donald Penn, Lamarr Woodley, Justin Tuck, Antonio Smith, Maurice Jones Drew és Kevin Boothe szerződése is felbontható büntetés nélkül.

A felsorolt játékosok többsége távozni is fog a csapattól és két szintén tavaly szerződtetett játékosunkról, Tarell Brown-ról és Carlos Rogers-ről pedig már kiderült, hogy nem fognak visszatérni az idei szezonban. A tavalyi Draft nagyon jól sikerült, de McKenzie-nek össze kell kapnia magát az idei piacon. Ilyen mellényúlás sorozat nem fordulhat elő idén is.

(bleacherreport.com, Fotó: fansided.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr117203767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása