Az új defensive koordinátor nagyra tartja Khalil Mack-et
2015. február 13. írta: Raider Nation

Az új defensive koordinátor nagyra tartja Khalil Mack-et

A Raiders a múlt héten hosszas keresgélés után megtalálta a csapat következő defensive koordinátorát. A Seahawks linebacker edzője Ken Norton Jr. érkezett Oaklandbe és teljes bizonyossággal kimondhatjuk, hogy itt gyengébb játékosok alkotják a defenset mint korábbi állomáshelyén de az új edző elárulta, hogy máris nagyon nagyra tartja az egyik fiatal Fosztogatót. Nem okozott nagy meglepetést, hogy Khalil Mack-ről beszélt.

"Nagyon, nagyon lenyűgözött. Az egyik dolog amit Seattle-ben a linebackereimmel tettünk az az volt, hogy néztük a liga többi linebackerét, hogy mit csináljak jól. Ezeket a dolgokat látna tudtam nekik segíteni és javítani a játékukon. Khalil Mack egy olyan srác mint Bruce Irvin és a többi "SAM" linebackerem. Robbanékony, gyors, megfelelő arányban áll a mérete és az ereje. Nagyon okos játékos és szereti a játékot." - nyilatkozta Norton.

Nem kellett meglepődni, hogy Norton pont Mack-et emelte ki hiszen mindenki láthatta, hogy milyen jól teljesített az újonc szezonjában. Az Év legjobb újonc védőjátékos szavazásán a harmadik helyen végzett. Emellett a Pro Football Focus a csoportivális Denver Broncos legjobbja, Von Miller és a liga összes outside linebackere elé rangsorolta.

Mack újonc szezonjában az összes alapszakasz mérkőzésen kezdő volt, 76 tacklelel, 4 sackel és 1 kierőszakolt fumblelal zárta a szezont. Ennél is jobb szezonok elő néz és minden adott a fejlődéséhez hiszen defensive edző érkezett főedzőnek Jack Del Rio személyében és linebacker edzőt kapott defensive koordinátornak.

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr887172059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása