Tim Brown-t beválasztották a Hall of Fame-be
2015. február 02. írta: Raider Nation

Tim Brown-t beválasztották a Hall of Fame-be

Öt évnyi csalódottságot követően szombaton végre eljött Tim Brown ideje. A hétvégén bejelentették, hogy a Los Angeles és az Oakland Raiders wide receiverét, Tim Brown-t az idei szezonban beválasztották a Hall of Fame-be. 1988 és 2003 között a Raiders, 2004-ben páylafutásának utolsó évében pedig a Tampa Bay Buccaneers játékosa volt.

Brown a 23. Raider akit beiktatnak a Hírességek Csarnokába. A receiver az 1.094 elkapásával az NFL történetének ötödik legeredményesebb elkapója. 14.934 elkapott yardot és 105 touchdownt szerzett a pályafutása során. 101 elkapott, 3 punt return és 1 kickoff return TD-t szerzett. Kilencszer választották be a Pro Bowl, egyszer az All-Pro második keretébe és hétszer az All-Conference keretbe.

Brown-t az 1988-as Draft elspő körében választotta ki a Raiders és az utolsó öt évben bekerült a HOF választás döntőjébe de eddig nem kapta meg a szükséges támogatást. A magas statisztikai számai ellenére nem számított playmaker-nek így korábban elbukott az olyan wide receiverek mint Cris Carter és Andre Reed ellenfeleként de az idei szezonban végre révbe ért.

(espn.go.com, Fotó: raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr437134531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása