Tuck szerint Ndamukong Suh igazi Raiders alapanyag
2015. január 30. írta: Raider Nation

Tuck szerint Ndamukong Suh igazi Raiders alapanyag

A szakértők többsége egyértelmű tényként kezeli, hogy Ndamukong Suh a Detroit Lions defensive tacklejének élő szerződését felbontja a csapata és a falember szabadügynök lesz március 10.-én.

Ha már így gondolják akkor számolnak is vele és a különböző rangsorokban és a legjobb idei szabadügynökként tartják számon. Ha kikerül akkor igen sok csapat fog érdeklődni iránta és a hírek szerint a Raiders is köztük lesz.

Suh-t sokan durva, alattomos játékosnak tartják de vitán felül áll, hogy kevesen tudják vele felvenni a versenyt ha a játékról van szól. A 28 éves tackle ötéves pályafutása alatt 239 tacklet, 36 sacket, 2 kierőszakolt fumblet, 2 interceptiont szerzett és 15 passzt ütött le.

Négy évben beválasztották a Pro Bowl és az All-Pro keretbe is. A statisztikai számok mellett meg kell említeni, hogy pályafutása során 280 ezer dollárra büntette a liga amivel szintén előkelő helyen áll ebben a rangsorban is.

A defensive end Justin Tuck is szívesen látná Suh-t Oaklandben és erről az egyik nyilatkozatában beszélt:

"Raider alapanyag. Ez az egyik oka ami miatt biztos vagyok benne, hogy a Raiders Nation nagyon kedvelné ezt a lépést mert az igazság az, hogy fantasztikus játékos. Megfelel annak a "szívósságnak és kegyetlenségnek" ami felépítette az Oakland Raiders-t." - nyilatkozta Tuck.

Suh biztosan nem lesz olcsó és teljesen biztos, hogy 100 millió dolláros szerződést fog kötni az offseasonban. A Raiders-nek 50 millió dollárnyi helye lesz a fizetési sapkában így elbírná a falember fizetését. Kelleni is fog egy hasonló játékos a védőfal közepére mert a védelem csak a 22. helyen végzett a futás elleni védelmet tekintve. Suh-val és Khalil Mack-el viszont élmény lenne a nézni a védelem működését.

Mi a véleményetek? Személy szerint nagyon könnyen el tudom képzelni feketében.

Forrás:

NFL Hungary

nflhu.blog.hu

(nfl.com, Fotó: tripstapix.com, mlive.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr187125583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása